DESGAST El nou 'Sálvame Lemon Tea' no convenç: "La fórmula s'està esgotant"

María Patiño i Terelu Campos a 'Sálvame Lemon Tea' (Tele 5)

La cadena ha renovat la franja de 16 a 17h del programa, per mirar d'aturar la davallada d'audiència

Tele 5 va anunciar aquest divendres que el seu programa insígnia de les tardes, 'Sálvame', patiria una reforma en la seva franja de 16 a 17h, per intentar remuntar la davallada d'audiència. Sota el nom de 'Sálvame Lemon Tea', Terelu Campos i María Patiño han debutat aquest dilluns en una espècie de taula d'actualitat rosa que recorda a l'esperit de l''Aquí hay tomate' del propi Jorge Javier Vázquez a Tele 5.

Serà pel desgast d'un programa que s'emet des de l'any 2009, o per l'auge de les sèries turques, que triomfen a Antena 3, el cas és que Tele 5 ha anat perdent pistonada els darrers mesos. La situació, lluny de millorar s'ha consolidat a la baixa i dilluns passat, la franja de 16 a 17, va estar dominada per TV3 i Tele 5 va caure al tercer lloc:

  1. Com si fos ahir (TV3): (19,8%)
  2. Amar es para siempre (Antena 3): (11,9%)
  3. Sálvame limón (Tele 5): (11,6%)

Per iniciar la nova etapa, la cantant lleidatana Lorena Gómez, ha aparegut des del terrat de Mediaset, per cantar 'Dos oruguitas', mentre les dues presentadores han fet una emocionant entrada a plató agafades de la mà. Un inici que s'ha acompanyat d'algunes imatges dels 13 anys del programa, amb un especial record per a Mila Ximénez. "Bona tarda, quan arriben els moments més difícils una sap que pot comptar amb la seva família", ha dit Terelu Campos.

Terelu, torna després de 3 anys

La principal novetat ha estat el retorn de la filla gran de María Teresa Campos, Terelu Campos. La col·laboradora va deixar el programa al maig de 2019 quan, després de nou anys, a causa de les crítiques cap a la seva germana, Carmen Borrego, que finalment va acabar fitxant pel programa.

Tot i això, Terelu va seguir a Tele 5, des de tertuliana de diversos realities, fins a col·laboradora de 'Viva la vida' dels caps de setmana. Però la filla de la Campos ha intentat captivar a altres cadenes i també se la va poder veure a 'Mask singer' a Antena 3 i a 'Masterchef celebrity' a La 1.

Els espectadors no compren el nou format

La xarxa s'ha omplert de comentaris valorant els canvis, que tot i alguns comentaris que han celebrat l'emotiva introducció, molts d'altres ho han vist com un rentat de cara insuficient. "És més del mateix amb un nom diferent", ha escrit un usuari. "Jo això ho veig més del mateix, el mateix plató, tot igual, només que en comptes d'haver-hi molts col·laboradors, només hi són María Patiño i Terelu, és com fer un 'Socialité', res de nou", ha escrit una altra.

ETIQUETES:

Deixa un comentari