MÀXIMA TENSIÓ Laura Fa sobre la bronca entre Paz Padilla i Belén Esteban a 'Sálvame': "Això portarà moguda"

Belén Esteban i Paz Padilla a 'Sálvame'

El programa de Tele 5 va viure una situació d'alt voltatge entre les dues, arran de les polèmiques declaracions de la còmica a Instagram sobre la covid

Els espectadors del programa 'Sálvame' d'aquest dijous, van poder veure l'esperat xoc entre Belén Esteban i Paz Padilla. Esteban, havia estat una de les veus més crítiques amb les polèmiques declaracions de Padilla, en què aquesta va qüestionar l'efectivitat de les vacunes contra la Covid.

Però la conversa entre les dues, lluny de calmar els ànims, va acabar com el rosari de l'Aurora: Paz Padilla va abandonar el plató. Tot va començar al voltant de les 18h de la tarda, quan les dues es van asseure cara a cara al plató, per valorar les seves visions oposades.

Belén Esteban i Paz Padilla a 'Sálvame'

La còmica visiblement molesta, va intentar justificar-se: "No vaig dir cap barbaritat. El que volia dir és que la gent no es relaxés per tenir el passaport covid, perquè tenint-lo podies infectar encara que tinguessis les vacunes. S'agafen a aquest tall, el posen en les xarxes i diuen que soc anti vacunes". Padilla va assegurar que "no soc ni negacionista ni antivacunes". I va afegir: "Jo recomano a tothom que es protegeixi, però que tingui molta cura, perquè tenir les vacunes no t'eximeix del contagi".

Padilla lluny de voler tancar el tema va tornar a llançar un dard contra Belén Esteban: "Et vaig trucar per telèfon per explicar-t'ho i no me'l vas agafar". Unes paraules que no van agradar a la col·laboradora. "No em crec el que has dit. Crec que has ficat la pota fins al fons i no saps com canviar.", va sentenciar.

Belén Esteban i Paz Padilla a 'Sálvame'

"Jo no sé què més fer", va continuar dient Padilla, que va afegir: "M'han dit antivacunes, racista, que si defenso les violacions...". Però el moment àlgid, va arribar a partir d'una pregunta de Kiko Hernández, col·laborador del programa: "Belén per què no te la creus?". "Perquè jo crec que Paz no creu en la vacuna", va dir convençuda la Esteban. "Perquè tu ho diguis, no? Estic flipant", va respondre Padilla.

Va ser a partir d'aquest moment, quan la Esteban va començar a pujar el seu to: "Escolta! que la que ha fet el vídeo has estat tu! Ara no em donis les culpes a mi. Les cares d'Igartiburu i María del Monte eren un poema". En aquest instant, Paz Padilla va decidir sortir del plató molt molesta i Kiko Hernández es va haver de fer càrrec del programa.

Laura Fa sobre Padilla: "Portarà moguda"

La també periodista i col·laboradora de 'Sálvame', Laura Fa, ha volgut dir-hi la seva aquest divendres a RAC1: "La bronca va ser real, hi havia un xup-xup de fa dies i se sabia que això acabaria passant". Això portarà moguda, vés a saber si Paz Padilla torna al programa", ha afegit Fa. La periodista també ha volgut deixar clar que "a la Paz no li agrada aquest tipus de premsa, ho sé perquè ho he parlat amb ella". De moment, aquest divendres, ha estat Carlota Corredera i no Padilla qui s'ha fet càrrec de l'espai i la còmica ha optat pel silenci.

ETIQUETES:

Deixa un comentari