L'advocat d'Urdangarin a RAC1: "Ho va passar molt malament i ara viu amb menys de 1.000 euros al mes"

Iñaki Urdangarin a Vitoria (EFE)

Mario Pascual ha assegurat que l'exduc de Palma i la infanta Cristina "no s'han divorciat" i només "s'han donat un temps"

Aquest dilluns, l'Agència EFE, va fer públic un comunicat d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina, arran de les imatges del basc amb Ainhoa Armentia a la platja."Decidim interrompre la nostra relació matrimonial", van ser les paraules triades, i que van sorprendre a la premsa. Aquest divendres, l'advocat d'Iñaki Urdangarin, Mario Pascual, ha matisat algunes de les informacions que s'han publicat els últims dies en una entrevista a El món a RAC1 amb Jordi Basté.

Divorci o temps per reflexionar?

"És un impàs o una ruptura definitiva?", ha preguntat Basté. "És un impàs. No es ni un cessament, ni una separació ni un divorci. És un temps que ells es donen per reflexionar quina és la seva situació a partir del comunicat del dia 24 de gener", ha respost l'advocat, que ha afegit que no s'han marcat cap termini.

"Quan parlem de trencament i divorci ens estem equivocant?", ha insistit el de RAC1. "Sí, clarament", ha assegurat Mario Pascual. L'advocat ha explicat que no hi ha cap document de separació signat, només el comunicat de dilluns que va ser fet de mutu acord. Pascual va ser-ne un dels redactors, juntament amb persones de l'entorn de la infanta Cristina.

"Creu que és possible la reconciliació?", ha preguntat Jordi Basté. "Les persones extraordinàries com és la infanta Cristina, a vegades fan coses extraordinàries", ha dit l'advocat que ha reconegut que "les fotos han sorprès a molta gent, a mi en particular". Pascual se'n va enterar de l'existència de les imatges el mateix dia de la publicació a la revista 'Lecturas'.

"Ho va passar molt malament"

Pascual Vives, s'ha mostrat emocionat en recordar l'etapa a la presó d'Urdangarin i ha reconegut el tràngol viscut. "Ara no sé com està, però no crec que estigui bé. Ha d'oblidar perquè ho va passar molt malament. No us ho podeu ni imagina". Sobre si hauria de donar explicacions, l'advocat s'ha mostrat molt contundent:"Jo li recomanaria que no s'expliqui. No crec que parlar del passat l'ajudi. Sempre li diré que pensi en el present i el futur."

Menys de 1.000 euros al mes

L'entrevista també ha servit per intentar saber els ingressos ab els què compta l'exduc de Palma. Pascual Vives ha explicat que "Urdangarin viu amb menys de 1.000 euros al mes. Viu a casa de la seva mare i va en bicicleta perquè ja no té cotxe". Abans d'acabar, l'advocat ha volgut llançar una frase que farà parlar: "No és un 'villano'".

Escolta l'entrevista aquí:

ETIQUETES:

Deixa un comentari