UNÀNIME El públic dicta sentència a 'El llop', el nou programa d'Àngel Llàcer a TV3: "Per fi!"

Els membres del jurat d''El llop' (TV3)

Els espectadors van omplir la xarxa de comentaris positius cap al programa pel seu dinamisme, diversitat i emoció

Feia temps que una estrena de TV3 no recollia tanta unanimitat a les xarxes socials. Aquest dimecres, l'actor i director Àngel Llàcer va estrenar una aposta arriscada com és 'El llop', un programa a cavall entre el concurs i el reality, per confeccionar un equip d'onze actors que representaran l'obra de teatre 'Terra baixa'. I l'audiència va respondre: 308.000 espectadors i un 14,7% de quota, el més vist de la nit a Catalunya.

'El llop', consta de 8 capítols: el primer i el segon, estan dedicats a la primera fase del càsting d'on en sortiran els 33 aspirants que aniran al Laboratori Teatral, en unes jornades de treball i convivència. D'aquí es decidiran els 11 actors protagonistes que viuran vuit setmanes d'assajos i el compte enrere per a l'estrena de l'espectacle.

El gran carisma i experiència de Llàcer, exprofessor d"Operación triunfo' i un dels membres del jurat més divertits de 'Tu cara me suena', sumada a la naturalitat dels participants, va atrapar als espectadors. El pianista Manu Guix, company inseparable de Llàcer també va quedar captivat: "Poques coses m'agraden més a la vida que veure al meu amic dirigint teatre. Per sort ho veig molt sovint i ara ho pot veure tothom i em fa molta il·lusió", va escriure a Twitter.

Un dels membres del jurat d''El llop' i exactor d"El Cor de la ciutat', Enric Cambray, va quedar impressionant de l'allau de missatges positius cap al programa: "Molt emocionats amb la rebuda", va dir, adjuntant una foto del seu paper a la família Benjumea, al serial de les tardes de TV3.

Entre els punts forts del programa que els espectadors van destacar, hi ha l'aposta pel territori amb càstings a Valls, Cervera, Manresa i Olot i la visibilització de les diferents varietats dialectals del país.

Un mosso entre els favorits

El primer en aparèixer va ser Alecs Guixà, un jove de 28 anys, administratiu i que va emocionar al jurat: "Ploro perquè em commou veure't amb tantes ganes i il·lusió. Jo et vull veure sempre, així que torna demà siusplau", va dir Àngel Llàcer després de veure la seva interpretació.

Un altre dels aspirants que més va captivar als espectadors i al jurat, va ser un caporal del cos dels Mossos d'Esquadra des de fa 25 anys. Josep Manel Farràs té 53 anys i vol ser el Sebastià de 'Terra baixa', un rival que serà molt difícil de superar.

Josep Manel Farràs a 'El llop'

Però va ser una biotecnòloga de Juneda, Alexandra Olmo, amb 26 anys i de Juneda. "Ostres! A mi m'ha emocionant molt, només estava pendent dels teus ulls i pensant en el personatge de la Marta", va dir Clara Queraltó, membre del jurat.

Alexandra Olmo a 'El llop'

Els espectadors entusiasmats

L'etiqueta #ElLlopTV3 es va omplir de missatges dels que miraven l'estrena del programa i el clam va ser unànime: "Molt bon programa!".

ETIQUETES:

Deixa un comentari