El dia que el Constitucional va intentar aturar un 'Salsa Rosa' entre Julián Muñoz i Jesús Gil

Julián Muñoz a Tele 5

L'exalcalde de Marbella torna a deixar en evidència a Isabel Pantoja i expressa el seu desig: "M'agradaria tornar al 2002"

Per David Montufo

El segon especial de l'entrevista documental a Julián Muñoz va arribar encara més lluny que la primera part. El que va ser alcalde de Marbella, va explicar que l'enfrontament mediàtic que va tenir amb Jesús Gil va ser causat per l'animadversió d'Isabel Pantoja cap al polèmic polític. Muñoz, també es va mostrar molt penedit pel comportament que va tenir amb les seves filles, i va dir, sentir-se molt proper, emocionalment, als fills de la Pantoja, a qui va assenyalar com la responsable de moltes de les accions que ell va dur a terme.

Muñoz i Gil a 'Salsa Rosa' (Tele 5)

Julián Muñoz a Isabel Pantoja: "M'és igual si s'enfada"

Julián Muñoz va tornar a posicionar-se en contra d'Isabel Pantoja per com s'ha portat amb ell. Però aquest cop va anar més enllà. L'expolític de Marbella, va atrevir-se a parlar de la família de la folklòrica i ho va fer en positiu. Les paraules més boniques van anar dirigides a Isa Pantoja: "Saps qui em donava alegria i amb qui em sentia bé? Amb la nena", va reconèixer Julián Muñoz. L'exalcalde, entre anècdotes, va reconèixer que s'entenien molt bé: "Hi havia molta complicitat, li tinc molta estima. Així de clar". Unes paraules que va dir, sense importar-li el que pensés la Pantoja: "Si es molesta… Estimar es porta al cor i en aquest no mana ningú, almenys en el meu".

Isa Pi i Julián Muñoz

A qui també es va atrevir a mencionar Julián Muñoz va ser a Kiko Rivera, el fill gran d'Isabel Pantoja. En tot moment va cuidar molt les seves paraules dirigides cap als fills de la cantant, tot i que ho va aprofitar per llançar dards cap a la cantant. Muñoz va fer referència a la nul·la relació que l'artista manté amb el seu 'petit de l'ànima': "Isabel no s'ha comportat bé amb mi. A una persona destruïda no se la deixa tirada al carrer, no es pot. I tenim més exemples, al seu fill l'ha deixat al puto carrer…", va dir Muñoz després de reconèixer que el DJ sempre li va tenir respecte.

Julián Muñoz, de les seves filles: "On dimonis se'n van anar els sentiments?"

Julián Muñoz va reconèixer que en el moment en el que van succeir els fets, només tenia al cap a Isabel Pantoja, un sentiment que ara ha canviat radicalment. L'exalcalde va reconèixer que no va arribar ni a veure a les seves filles en el seu primer permís penitenciari, tot i tenir-les molt a prop: "Vaig ser un eixelebrat total. On dimonis se'n van anar els meus sentiments?".

L'expolític va explicar que la segona vegada que va entrar a presó va significar un abans i un després, pel que fa a la família: "Quan estic a la presó per segona vegada, poso en valor el que estimo la meva família, i com de malament em vaig portar, com vaig poder perdre aquest sentiment de paternitat… Vaig deixar les meves filles llençades", va dir resignat. De fet, tot i creure que ja no pot recuperar el temps perdut, el seu únic desig seria tornar enrere: "M'agradaria tornar a l'any 2002 i començar. Exercir de pare i avi".

Julián Muñoz a Tele 5

Julián Muñoz també va reconèixer que un dels pensaments que encara manté és el de com evitar el patiment, inevitable, de les seves filles provocat pel que va fer temps enrere: "No sé com arribar al fons de la seva ànima per, no que em creguin perquè sé que em creuen, sinó perquè oblidin aquests moments. Però això no es pot oblidar". L'exalcalde es va mostrar molt agraït i emocionat per la relació que té amb les seves filles avui dia: "Tinc unes filles que tot el que faig els sembla bé. I si em criden l'atenció és amb tantíssim afecte i tan ben dit, que vull estar al seu costat tota la vida".

El Constitucional intenta frenar un 'Salsa Rosa' entre Gil i Muñoz

Gran part del segon especial de l'entrevista va anar dirigit a la trama de corrupció que va acabar amb Julián Muñoz a la presó. L'enfrontament lamentable que va protagonitzar amb Jesús Gil al programa 'Salsa Rosa' de Tele 5, va acabar en una batalla mediàtica d'insults per demostrar qui dels dos era més corrupte. Un situació que es va intentar parar des de les més altes instàncies, segons va dir el mateix Muñoz: "Una persona em va trucar i em va dir que un magistrat del Tribunal Constitucional deia que parés la conversa… i jo no la vaig parar (…) Després de la discussió, ens va trucar la Fiscalia". Ell mateix va explicar que allò va ser detonant d'un seguit de successos, que mai hagués imaginat que acabaria com ho va fer: "Allò va desencadenar un tsunami nacional, per ximple".

La Pantoja encenia el foc?

Aquest duel televisiu es va produir segons Muñoz, al costat d'Isabel Pantoja. El dia del programa, ell es trobava en una habitació de Cantora, mentre Isabel celebrava el seu aniversari amb molta gent a casa i sense preocupar-se en cap moment pel que estava passant. De fet, Ángela Portero, que estava al plató de l'especial, va dir, en boca de persones que estaven amb la cantant en aquell moment que "Julián Muñoz es va deixar emportar per l'animadversió que Isabel Pantoja tenia cap a Jesús Gil. Hi havia gent present que va escoltar com Isabel Pantoja li deia: 'El 'gordo' et traurà el pa'. I, encara que hi havia gent al seu voltant que li va recomanar que no s'enfrontés, la Pantoja va voler que ho fes", intentant justificar, d'alguna manera, la ceguesa que Julián Muñoz va tenir per l'enamorament cap a la cantant.

ETIQUETES:

Deixa un comentari