UNA ICONA Nit especial de Mr. Bean a TV3: els secrets del personatge i 5 capítols

Mr. Bean

Amb l'estrena del documental "Per molts anys, Mr. Bean"

Sens dubte, una de les icones del Nadal de la cadena pública és Mr. Bean, i aquest any TV3 celebra els 32 anys de l'estrena del primer episodi de la sèrie al Regne Unit. Ho farà amb el documental "Per molts anys, Mr. Bean" ("Happy birthday Mr. Bean!"), que s'emetrà aquest dimarts a la nit a partir de les 22.05h. Al reportatge, es descobrirà la història real que hi ha al darrere del personatge, amb molts dels seus gags més clàssics i entrevistes amb els principals creadors, començant pel mateix Rowan Atkinson i per Richard Curtis, el seu compare.

Entre d'altres, es descobrirà com un famosa escena de "Quatre bodes i un funeral", escrita per a Hugh Grant, va ser originalment un esquetx de Mr. Bean. En la primera entrevista televisiva concedida en molts anys, Atkinson se sincera sobre les pressions d'interpretar un personatge icònic que l'ha convertit en una de les cares més reconeixibles del món. També es podran reviure escenes inoblidables, com l'esquetx del gall dindi sobre el cap, o la visita de Mr. Bean al dentista, inevitablement hilarants.

Jordi Basté: "Ja estic al sofà esperant"

Després de "Per molts anys, Mr. Bean!", a partir de els 23.05h, s'emetran 5 capítols de la sèrie, els preferits dels espectadors. A més, a partir de dilluns 27 de desembre, TV3 ha incorporat tots els capítols de la sèrie al 3alacarta. Entre els molts fans de la sèrie, hi ha la veu líder de Catalunya, Jordi Basté, que ha fet el seu tuit celebrant l'especial: "Assegut al sofà esperant". També ha volgut deixar el seu missatge a les xarxes el presentador de les Campanades de TV3, Llucià Ferrer: "No ens en cansem mai perquè és boníssim. Hi ha moltes seqüències que m'han marcat de per vida", ha dit en un vídeo.

ETIQUETES:

Deixa un comentari