GENER 2022 TV3 anuncia les principals apostes de la nova temporada

Candela Figueras, Roger de Gràcia i Laia Fontàn a 'Batalla monumental' (TV3)

'El Foraster', 'El Llop' i 'Batalla Monumental', entre el més destacat que es podrà veure a partir del gener

TV3 acabarà l'any com la cadena líder del mes de desembre i de l'any 2021, però els responsables de programació ja fa setmanes que treballen per a la nova graella que s'estrenarà després de Reis. Dijous 13 de gener, a les 22.45, després del 'Polònia', s'estrenarà la segona temporada de 'Batalla monumental'. I ho farà amb novetats en la presentació i el format. La participació dels espectadors tornarà a ser fonamental per triar entre deu monuments emblemàtics d'arreu del territori durant cinc batalles, presentades per Roger de Gràcia, Candela Figueras i l'actriu Laia Fontàn ('Les de l'hoquei') que s'estrena.

Una altra novetat d'aquesta segona edició de 'Batalla monumental', serà la recreació en 3D dels monuments, que permetrà entendre molt millor la història i l'evolució dels monuments que participen al programa.

Els monuments de la segona temporada

Deu monuments s'enfrontaran en les cinc batalles: el castell de Montsoriu i el de Mur; els recintes emmurallats de Montblanc i Cervera; el Palau de la Música Catalana i la Cripta i la Colònia Güell; la Cartoixa d'Escaladei i el Monestir de Santa Maria de Ripoll, i el Poble Vell de Corbera d'Ebre i el Born Centre Cultural de Barcelona. En el sisè programa, tindrà lloc la gran batalla final en directe, on es decidirà el monument guanyador d'aquesta temporada, i el setè mostrarà l'altra cara del programa.

Els famosos que hi participaran

El programa comptarà amb la intervenció de personatges populars vinculats amb cada monument com: els pilots Marc Márquez i Àlex Márquez, els músics Joan Reig, Santi Balmes i Els Amics de les Arts, els actors Quim Masferrer i Lluís Soler, la cuinera Gessamí Caramés o l'historiador i presentador Toni Soler, entre d'altres, que contribuiran a fer decantar les votacions del públic.

Els espectadors amb els seus vots, decidiran el vencedor de cada setmana. Al final, en un programa especial en directe, els cinc monuments finalistes competiran per veure quin és el nou monument favorit de Catalunya. La primera temporada de 'Batalla monumental', es va emetre els diumenges a la nit, i no va destacar en audiències: una mitjana de 229.000 persones i un 10% de quota, suficient perquè TV3 decidís renovar l'espai per a una segona temporada.

Novetats per al 2022

A banda de la nit dels dijous, TV3 ha introduït alguns canvis en la seva graella nocturna. Així a partir del dilluns 10 de gener, s'emetrà l"APM?', seguit dels nous capítols de 'El Foraster', que començarà la seva ruta a Mura (Bages). Dimarts, es mantindrà el 'Sense ficció' i a partir del dimecres 12 de gener, s'estrenarà el nou programa d'Àngel Llàcer, 'El Llop', seguit de noves entregues de 'Al cotxe!' amb Eloi Vila. Els dijous, 'Polònia' + 'Batalla monumental' i els divendres, serà nit per al cinema amb 'La Gran Pel·lícula', just després del 'TN Vespre' i sense el 'Zona zàping', que ara s'emetrà els dissabtes al migdia.

Pel que fa al cap de setmana, a partir de dissabte 8 de gener, tornarà el 'FAQS', i els diumenges seran per al '30 Minuts' i per al cinema.

ETIQUETES:

Deixa un comentari