MORBO O INFORMACIÓ? Tele 5 reobre el cas de Mario Brondo i torna a posar a la diana a Raquel Sánchez Silva

Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo

La mare del càmera mort va concedir una entrevista a Risto Mejide i va qüestionar l'actitud de la presentadora

La mort de l'italià Mario Biondo, excàmera de 'Masterchef' i 'Supervivientes', l'any 2013 al domicili que compartia amb Raquel Sánchez Silva, fa anys que és objecte de polèmica. Tot i que l'investigació va determinar que s'havia tractat d'un suïcidi, la família del càmera mai ha compartit el relat i ara, Mediaset (Tele 5 i Cuatro), volen estirar el xiclet.

Tot va començar al programa 'Todo es verdad' de Risto Mejide, que aquest dimecres, va emetre una entrevista amb la mare del càmera, Santina D'Alessandro. La dona va carregar contra la presentadora i la va acusar de no haver col·laborat prou en el procés per esclarir els fets, donant a entendre que té alguna cosa a amagar.

La mare de l'italià, Santina D'Alessandro va ser molt contundent i només començar, va voler desmentir una informació que, segons ella, anava explicant l'exparella del seu fill: "L'invent que els meus fills de petits jugaven a asfixiar-se és una invenció, un altre invent de Raquel. La meva filla està viva i es pot defensar i pot testimoniar. El meu fill està mort i no es pot defensar d'aquestes acusacions que s'han publicat a la premsa.", va dir la italiana.

"També cal respectar el dolor de la vídua", va respondre Mejide. "Mai hem dit que Raquel ordenés a ningú matar a Mario", va dir la mare, que va atacar a la presentadora per un altre motiu: "A Espanya hem presentat la sol·licitud de reobertura i Raquel es va oposar en dues ocasions. Si tens la consciència tranquil·la i no tens res a ocultar, per què t'has allunyat de la família?", va insistir D'Alessandro.

'Todo es verdad' (Cuatro)

La mare del càmera va arribar a qüestionar l'amor que la presentadora sentia pel seu fill: "Dius l'amor de la meva vida, però és que l'has substituït, jo no puc substituir al meu fill i ja porto vuit anys vivint en aquesta angoixa i en aquest dolor". D'Alessandro va voler acabar amb una dura crítica contra la justícia espanyola. "Si la feina s'hagués fet bé a Espanya, els assassins del meu fill estarien a la presó i no estaríem aclarint que no va ser un joc eròtic. Al meu fill l'han matat i en tenim les proves", va sentenciar.

Tot i el 'bombo' de la cadena, el programa de Mejide no va desvetllar cap informació nova sobre el cas, i es va limitar a parlar amb el forense encarregat de realitzar la segona autòpsia Paolo Proccacianti, a qui la família ha demandat per haver analitzat el cos d'una altra persona. Mejide va omplir el seu espai amb imatges innecessàries, com les de la presentadora plorant a la tomba del seu marit, o declaracions seves al jutjat, que han contribuït a generar dubtes al voltant de Silva.

Informació o morbo per guanyar audiència?

La manera com Mediaset està tractant el cas, ha generat força crítiques a les xarxes socials, i més quan fa pocs dies, la cadena va analitzar el cas de Dolores Vázquez, i es va mostrar crítica en els judicis paral·lels que s'havia fet des dels mitjans de comunicació.

Per què Mediaset està explotant el tema, quan la presentadora porta vuit anys en silenci i no hi ha cap indici nou? Es dona la circumstància que fa uns mesos, Raquel Sánchez Silva va presentar una demanda contra Mediaset Itàlia per emetre un programa en que es donava una imatge que no va agradar a la presentadora. Ara programes com 'Sálvame', 'Ya son las ocho' o 'Todo es mentira', s'han llançat a especular sobre el cas i els espectadors no han donat crèdit a moments insòlits, com el que s'ha viscut al programa de Jorge Javier Vázquez, quan han presentat a una metge forense amb un cadàver simulat al costat. "Després diran que no tracten el tema amb morbo", ha escrit un usuari.

ETIQUETES:

Deixa un comentari