L'ex de 'Sálvame', Adriana Abenia revela per què va deixar el programa: "Vaig patir un ictus"

Adriana Abenia a 8tv

La model aragonesa ha explicat els motius reals del seu adéu, 10 anys després de ser acomiadada

Sorpresa al programa d'Ares Teixidó a 8tv, 'Sexual revolution'. Durant una entrevista aquest diumenge a la nit a la model i ex de Tele 5, Adriana Abenia, i a la qual ha pogut tenir accés elmondelatele.cat, la periodista ha revelat el motiu real del seu adéu com a reportera a 'Sálvame'. Abenia, va debutar al programa de Jorge Javier Vázquez a l'abril de 2010 i va conquistar als espectadors per la seva espontaneïtat i sentit de l'humor a l'hora d'entrevistar els líders polítics.

Abenia i Vázquez a 'Sálvame' el 14 d'abril del 2010

Però la seva sobtada sortida del programa, després de poc més d'un any, sense detallar-ne els motius va deixar a molts espectadors sorpresos. La seva carrera professional va seguir a la televisió, però amb un registre molt diferent al de 'Sálvame'. Va passar per La 1 a 'Mira quién baila', i a Antena 3, va participar a 'Tu cara me suena' i 'Espejo público', entre d'altres. Però sens dubte, el que més recorden d'ella els espectadors són els seus reportatges al Sálvame i la seva estreta relació d'amistat amb la reina Letícia.

En unes declaracions inesperades d'Abenia al programa d'Ares Teixidó, ha revelat el motiu del seu sobtat acomiadament de 'Sálvame'. "Vaig començar a tenir problemes de salut i la productora no em va saber cuidar prou i la meva mare em va dir fins aquí". Però la periodista ha volgut explicar un succés molt íntim que mai havia dit ni als responsables de la cadena privada. "Hi va haver un detonant, que va ser en un acte de la Casa Reial a Medina del Campo (Valladolid) que vaig anar a cobrir i tota la gent se'm va tirar al damunt i em va donar una crisi d'ansietat molt gran. Al dia següent vaig patir un ictus", ha dit la model.

Letícia i Abenia

"No ho vaig explicar mai i crec que ho hauria d'haver fet perquè quan vaig acabar a ´Sálvame', em va citar Paolo Vasile al seu despatx i no li vaig dir el que m'havia passat", ha dit Abenia, que ha explicat que la van fer fora de Tele 5 en aquell moment. "No vaig dir el que m'havia passat perquè no volia mostrar-me fràgil a la televisió, perquè feia poc que havia començat en aquest món i ningú em voldria contractar", ha afegit.

Abenia, que va patir una allau de la gent que estava concentrada a l'acte reial, també ha explicat com "els organitzadors de l'acte de la Casa Reial em van posar en una bodega d'un bar fins que vaig poder sortir". Més tard va arribar una ambulància, i la presentadora va haver de respondre a preguntes de si havia consumit drogues o alcohol, i per aturar l'estat de nerviosisme, li van administrar un diazepam que "em va deixar seca, fins que l'endemà em van ingressar perquè havia tingut un ictus", ha reconegut.

ETIQUETES:

Deixa un comentari