Ana Obregón dona positiu per Covid i no farà les Campanades a La 1

Anne Igartiburu i Ana Obregón, a les Campanades de l'any 2020

La presentadora es veu obligada a deixar el seu lloc i la cadena anuncia el seu substitut

Nou entrebanc per a TVE. La cadena pública espanyola ha anunciat aquest dimecres que Ana Obregón no serà a la Puerta del Sol el dia 31 a la nit. La presentadora ha donat positiu per covid-19 i no podrà acompanyar a Anne Igartiburu en la retransmissió de les campanades a La 1. Al seu lloc, TVE ha escollit a Jacob Petrus, presentador de l'exitós espai 'Aquí la tierra'. Així doncs Petrus, nascut a Manresa fa 45 anys, s'estrenarà al costat de la veterana Igartiburu, que farà la seva 17a retransmissió consecutiva.

La mateixa Obregón ha deixat el seu missatge a les xarxes socials, després de fer-se públic tenia la Covid: "Estic bé, a casa, com si fos un constipat súper fort gràcies a les vacunes", ha dit l'actriu i presentadora, que ha volgut alertar sobre la variant òmicron: "Vola, està a tot arreu. Us ho diu algú que no ha sortit de casa seva en tot el Nadal i tot i això, ho he agafat".

Missatge a Instagram d'Ana Obregón

L'elecció d'Obregón volia fer front a l'"efecte Pedroche", que amb els seus vestits impossibles, bat tots els rècords cada any a Antena 3. Caldrà veure si La 1 serà capaç de repetir els 6,1 milions d'espectadors i un 29.3% de quota que va aconseguir al 2020. L'aposta de Cristina Pedroche i Alberto Chicote a Antena 3 va quedar a tocar: 5,5 milions (26,6%).

Una situació molt diferent es va viure a Catalunya, on les Campanades de Cap d'Any de TV3, que van presentar Lídia Heredia, Helena Garcia Melero i Cristina Puig des del parc del Tibidabo de Barcelona, van ser vistes per 1.199.000 espectadors i van obtenir una quota del 39,2%. Les més vistes de la història de TV3 i que van superar fins i tot a Tele 5 a tota Espanya. De moment, la cadena pública encara no ha revelat quines seran les cares que acomiadaran l'any a TV3.

ETIQUETES:

Deixa un comentari