CONTUNDENT Jordi González als crítics amb el seu programa: "Per a qui fem televisió, per a gent que s'ha educat en un estable?"

Jordi González a Tele 5

El presentador de Tele 5 va criticar els comentaris negatius que ha rebut el reality: "Aquest programa ha estat dilapidat"

El reality de Tele 5, 'Secret Story', va fer aquest diumenge 26 de desembre, el seu penúltim debat de la primera edició. Jordi González va presentar l'espai, va rebre als finalistes com la catalana Cristina Porta, una de les que més protagonisme ha tingut al llarg del programa.

Porta va ser rebuda a plató per González, que va lamentar com l'augment de contagis per la variant òmicron, els havia obligat a reduir la presència de públic. "Si no, això hagués estat un coliseu", va dir el català. "Tal i com jo anava sentint al públic, prefereixo que hi hagi menys gent. El públic del diumenge m'esbroncava sempre", va respondre la concursant. "És veritat, és una cosa rara. T'esbronquen, però després et voten i gairebé guanyes", va afegir el presentador.

"Tinc la sensació que m'han enganyat dins de la casa, perquè he sortit i he vist que m'estima molta gent i a mi em deien que no", va voler afegir Porta. Unes reflexions que van servir al català per denunciar l'assetjament que, a parer seu, ha patit el programa.

Aprofitant el tema de les crítiques, Jordi González va aprofitar per a parlar de totes les polèmiques que hi ha hagut durant el reality: "Aquest programa ha estat dilapidat, absolutament injuriat per moltíssima gent. Han insultat a l'equip de realització, direcció, producció, a vosaltres, al públic i als presentadors, per descomptat. Un arriba a pensar: "Per a qui fem televisió, per a gent que s'ha educat en un estable?", es va preguntar González, que va voler acabar amb un missatge per a la concursant catalana: "Has de viure amb això. Si us plau, no facis cas a set persones que no representen a dos milions".

ETIQUETES:

Deixa un comentari