You are currently viewing <span>PROGRAMACIÓ</span> Guia de la Nit de Cap d'Any a la TV: Humor, música i cares conegudes
'APM? Especial Cap d'Any' a TV3

PROGRAMACIÓ Guia de la Nit de Cap d'Any a la TV: Humor, música i cares conegudes

Recull de la programació de les principals cadenes per a l'última nit del 2021

Aquesta nit direm adéu al 2021 amb una nit de Cap d'Any atípica a causa de les restriccions per la variant òmicron. Moltes persones han vist com han hagut de refer els seus plans, i finalment celebraran el nou any a casa en petit comitè. Aquelles que optin per sortir, o bé hauran de ser a casa a la 1 pel toc de queda, o bé no trobaran cap discoteca oberta on poder ballar fins que surti el sol. Per això, les principals cadenes han apostat fort amb especials plens de música i humor.

Aquesta és la programació prevista a les principals cadenes:

TV3

TV3 mirarà de revalidar el seu lideratge també a l'última nit de l'any amb els seus programes estrella. A les 22.05, l'"APM?", farà les seves particulars campanades amb Joel Díaz i Isma Juárez; a les 22.55, un 'Polònia' especial Cap d'Any amb el títol de "Crims, especial Cap d'Any: la mort del 2021". Després de les Campanades amb Elena Gadel i Llucià Ferrer, els dos presentadors també presentaran el programa especial "TV3xUnTub presenta: 2022 RESET", on les principals cares de TV3 canviaran de plató aprofitant l'entrada de l'any nou, acompanyat d'humor i música.

22.05h: 'APM?'

22.55h: 'Polònia, La mort del 2021'

23.50h: 'Campanades 2021' amb Elena Gadel i Llucià Ferrer

00.10h: 'TV3xUnTub presenta: 2022 RESET'

8TV

La cadena privada en català farà la seva primera nit de Cap d'Any de la seva nova etapa. Els protagonistes seran els col·laboradors del programa 'El Circ', amb Frank Blanco i la cantant letícia Sabater, que se sumarà al xou i farà per primera vegada la retransmissió d'unes Campanades a la televisió. El programa especial començarà a les 23.30h i durarà fins a la 1.30h de la matinada i comptarà amb rostres com Jordi LP, Barragán, Xavier Deltell i la cantant Rebeca, entre d'altres membres de 'El Circ'.

21.30h: 'Abans que s'acabi l'any' amb Bibiana Ballbè

23.30h: 'Especial El Circ Nit de Cap d'Any' amb Frank Blanco i Letícia Sabater

1.30h: 'Sexual revolution' amb Ares Teixidó

LA 1

José Mota repetirà un cop més a la pública espanyola amb 'Un cuento de vanidad', el seu clàssic especial que farà una una sàtira sobre l'addicció a les xarxes socials. A continuació, la música es convertirà en protagonista amb 'Feliz 2022!', abans i després de les campanades amb Anne Igartiburu i Jacob Petrus, després de la baixa d'última hora d'Ana Obregón pel seu positiu en Covid-19.

22.00h: 'Un cuento de vanidad', amb José Mota

23.05h: 'Feliz 2022!'

23.40h: 'Campanadas 2021' amb Anne Igartiburu i Jacob Petrus

00.05h: 'Feliz 2022!' (Continuació)

LA 2

Ja és un clàssic de la nit de Cap d'any, 'Cachitos', un format basat en l'arxiu de RTVE, ple nostàlgia i que aquest any tindrà dues parts, una d'homenatge a la cantant Raffaella Carrà i un de tres hores amb imatges divertides, rètols per recordar i música.

22.40h: 'Cachitos Raffaella Carrá'

00.05h: 'Cachitos Nochevieja'

ANTENA 3

La principal cadena d'Atresmedia mantindrà la fórmula dels darrers anys i començarà amb un repàs dels millors moments de l'any amb Eva González i Joan Ramon Bonet. Després de les campanades amb Cristina Pedroche i Alberto Chicote, la nit seguirà amb les millord actuacions musicals de la cadena a 'Cantando al 2022'.

22.00h: 'Hasta nunca, 2021'

23.55h: 'Campanadas 2021-2022' amb Cristina Pedroche i Alberto Chicote

00.05h: 'Cantando al 2022'

TELE 5

Lara Álvarez i Joaquín Prat presentaran la gala musical 'Viva la fiesta', abans i després de les campanades amb Paz Padilla i Carlos Sobera des de Vejer (Cádiz).

22.00h: 'Viva la fiesta en Nochevieja'

23.30h: 'Campanadas 2021' amb Paz Padilla i Carlos Sobera

00.15h: 'Viva la fiesta en Nochevieja'

CUATRO I LA SEXTA

A Cuatro, les cites de 'First dates', amb Carlos Sobera, seran les protagonistes de la nit, mentre que La Sexta aposta per un especial de 'Zapeando', la reemissió de 'Sé lo que hicisteis… los últimos 10 años' i les Campanades amb Cristina Pardo i Dani Mateo.

Cuatro

21.10h: 'First Dates'

00.25h: 'Malditos vecinos 2'

01.55h: 'Bandidos (Bandits)'

La Sexta

21.15h: 'Zapeando Gourmet Edition'

22.45h: 'Sé lo que hicisteis… los últimos 10 años'

23.40h: 'Campanadas 2021', amb Cristina Pardo i Dani Mateo

00.05h: Cine: 'Blade 2'

Deixa un comentari