TORNA GRISSOM Fox s'avança a Mediaset i estrena el nou 'CSI' el 13 de desembre

'CSI: Vegas' (Fox)

La seqüela de 'CSI: Las Vegas comptarà amb els actors més carismàtics de la sèrie original i noves incorporacions

'CSI: Vegas' és la nova sèrie en forma de seqüela de la cèlebre sèrie 'CSI: Las Vegas', que a l'estat espanyol va emetre Tele 5 amb un gran èxit d'audiència. Ara, la ficció torna a la mateixa ciutat on tot va començar, i amb alguns dels seus protagonistes com Grissom (William Petersen) i Sara Sidle (Jorja Fox). A banda, s'estrenen nous investigadors liderats per Maxine Roby, que interpreta Paula Newsome. La investigadora i el seu equip s'hauran d'enfrontar a una amenaça que podria destruir el laboratori i deixar en llibertat a milers d'assassins pels carrers de la ciutat. Per evitar-ho, faran servir les tècniques forenses més actuals i retornar la calma als carrers de la ciutat 'sense llei', Las Vegas.

Mediaset s'ha tornat a fer amb els drets de la sèrie per a emetre-la en obert, tot i que encara no n'ha anunciat ni la data ni el canal en el qual s'emetrà. De moment el seu canal temàtic, Energy emet capítols repetits de 'CSI: Las Vegas', 'CSI: Miami' i 'CSI: Nova York'. Mentre la cadena privada es decideix, Fox s'ha avançat i el canal estrenarà la sèrie aquest dilluns 13 de desembre a les 22h i cada setmana estrenarà un nou episodi.

La sèrie també incorpora a Matt Lauria (Kingdom, Friday Night Lights), Mel Rodriguez (Getting On) i Mandeep Dhillon (After Life).

ETIQUETES:

Deixa un comentari