VACUNACIÓ Belén Esteban contra Miguel Bosé per negacionista: "Ets molt pesat, fes un disc!"

Belén Esteban a 'Sálvame' (Tele 5)

La tertuliana de 'Sálvame' va carregar contra els comentaris escèptics al voltant de les vacunes

Aquest dilluns el programa 'Sálvame' de Tele 5, va comentar la mort del cantant de Il Divo, Carlos Marín, arran del coronavirus. Un fet que va reactivar el debat sobre la vacunació i va propiciar una contundent resposta de Belén Esteban, que va defensar que "cal vacunar-se" per a evitar mals majors. "Estan els centres d'atenció primària que no poden més", va dir la de Tele 5.

Tot va sorgir arran dels rumors sobre que Carlos Marín no s'havia vacunat i Belén Esteban va esclatar contra els antivacunes i, en concret, contra Miguel Bosé: "Em sembla vergonyós tot el que ha dit aquest home, però potser és viròleg? És que em poso malalta, de veritat. Que les seves germanes han estat aquí explicant que la seva mare va morir de coronavirus!". "Estic dels discursos de Miguel Bosé fins als nassos. Pesat, que ets molt pesat. Fes un disc! Deixa a la gent en pau. Val ja de donar aquest missatge", va dir la col·laboradora.

Miguel Bosé, un ferm negacionista del coronavirus, havia fet unes declaracions molt polèmiques en un programa Mèxic fa pocs dies. "Ens volen matar a tots amb aquestes vacunes que no són vacunes, són experiments", va dir el cantant que definir a la vacuna com a "verí".

ETIQUETES:

Deixa un comentari