Un actor de 'Com si fos ahir' explica el seu drama: "És un somni que no em crec"

Quim Llisorgas (TV3)

Quim Llisorgas pateix una malaltia que li provoca falta de visió i dificultats en la parla

Es diu Quim Llisorgas i és de Vilassar de Mar, però segurament el coneixeràs per ser l'Hèctor de la sèrie de TV3, 'Com si fos ahir'. L'actor va néixer amb dificultats musculars, de visió i de parla i els metges li van dir que segurament seria la síndrome de Joubert, tot i que el diagnòstic no és clar. Malgrat les dificultats, sobretot de visió, d'un ull, només hi veu un 10% i de l'altre un 5%, finalment va aconseguir el seu somni: ser actor i tenir un paper a la sèrie dels migdies de TV3.

Quim Llisorgas (TV3)

Però arribar fins aquí no ha estat fàcil i l'administració no li va voler donar el títol d'ESO, pel fet de ser diferent. Aquest dimecres ha passat pel programa 'Tot es mou' d'Helena Garcia Melero per explicar la seva experiència personal. "Mai m'hauria imaginat treballar a una sèrie. És un somni que encara no em crec", ha explicat l'actor. "Sóc molt tossut i sempre busco càstings per fer", ha afegit.

Quim Llisorgas i Roger Coma a 'Com si fos ahir'

En Quim va protagonitzar un dels grans moments de la temporada, anterior al costat de l'actor Roger Coma (Ivan a la sèrie). El seu personatge va estar envoltat de polèmica per una agressió a una noia que finalment va resultar ser un heroi. "A 'Com si fos ahir', tots els companys són molt macos i sempre m'ajuden amb tot. Amb qui més temps gravo és amb el Roger Coma i quan de vegades no sé dir algunes frases o paraules ell m'ajuda a no tenir por".

"Aquesta sèrie és bona perquè estic jo. Però també perquè fan escenes i temes d'actualitat que pateix la societat. El personatge d'en Juli (Aleix melé), que pateix esquizofrènia, dona veu a les malalties minoritàries".

ETIQUETES:

Deixa un comentari