Per Toni de la Torre

Busques sèrie nova? Aquestes són les estrenes més destacades previstes per aquesta setmana:

La Garçonne

De què va? Sèrie francesa ambientada al París dels anys 20, on una dona es fa passar per un home per poder resoldre un assassinat. En aquell moment no s'admetien dones al departament de policia, i ella arriba a la conclusió que només sent policia podrà resoldre un crim que involucra un dels membres de la seva família. La sèrie, protagonitzada per Laura Smet, combina el crim, el joc d'identitats i el retrat de l'època.
Gènere: Criminal
On? Filmin, també a Movistar+
Quan? Dimarts 2 de novembre

La premisa

De què va? B.J. Novak, guionista, director i actor de la versió nord-americana de The Office, és l'artífex d'aquesta antologia que fa servir com a punt de partida alguns dels grans temes importants del món actual per explicar històries d'individus concrets que reflecteixen com vivim avui.  Al repartiment de l'antologia hi trobareu noms coneguts com Jon Bernthal, Ed Asner, Tracee Ellis Ross o Daniel Dae Kim.
Gènere: Antologia
On? Disney+
Quan? Dimecres 3 de novembre

Narcos: México

De què va? S'estrena la tercera i última temporada de Narcos: México que estarà ambientada als anys 90 i seguirà la guerra oberta entre diverses faccions de narcotraficants que s'accelera després del que va passar al final de la temporada anterior, emergint un caos on  els diferents personatges de la sèrie voldran prendre ràpidament el control i també d'on sortiran nous cartels independents que es volen imposar.
Gènere: Acció
On? 
Netflix

Quan? Divendres 5 de novembre

Grace

De què va? John Simm és l'actor protagonista i principal motiu per donar una oportunitat a aquesta sèrie sobre un detectiu caigut en desgràcia al qui un amic oferirà ajudar en un cas aparentment fàcil per reconduir la seva carrera. Però el seu instint li diu que alguna cosa no va bé i el seu caràcter tenaç farà que vulgui destapar la veritat sigui com sigui. La sèrie adapta una sèrie de novel·les de l'escriptor Peter James.
Gènere: Criminal
On? Movistar+
Quan? Divendres 5 de novembre

Dickinson

De què va? S'estrena l'última temporada d'aquesta sèrie sobre l'escriptora Emily Dickinson. La sèrie, protagonitzada per Hailee Steinfeld, destaca per una aproximació d'aires moderns al personatge que vol connectar amb els joves actuala. Als nous episodis esclata la Guerra Civil nord-americana, que divideix la família de l'escriptora i que la porta a preguntar-se quin és el paper de la literatura en aquest context.
Gènere: Biografia
On? 
Apple TV+

Quan? Divendres 5 de novembre

ETIQUETES:

Comentaris ( 2 )

  1. Lluís

    La garçonne es va estrenar al maig passat a FoxLife i està en VOD a Movistar+ des de llavors.

    1. Redacció

      Gràcies pel teu comentari Lluís, ja ho hem modificat.

Deixa un comentari