Laura Fa revela el secret de 'Sálvame' i respon a Samanta Villar: "Ella fa periodisme groc"

Laura Fa als estudis de Mediaset a Madrid

La periodista catalana surt en defensa de Belén Esteban i critica que sempre es posi a la diana a la premsa rosa

Arran de la pandèmia de la covid, Tele 5 es va quedar sense maquilladors professionals per als seus treballadors, una situació que s'està allargant amb el temps. Els seus col·laboradors i convidats s'han de pintar i arreglar ells mateixos, a excepció dels presentadors i les estrelles que més cobren com Belén Esteban. Segons va explicat Laura Fa aquest divendres als micròfons de RAC1, el darrer fitxatge de 'Sálvame', Carmen Borrego, també ha estat premiada amb 'xapa i pintura'.

Per a la periodista, la situació precària que viu la cadena privada és per motius econòmics: "Em sembla que Paolo Vasile s'ho vol estalviar". Tot i parlar del màxim cap de la cadena, Fa va confessar que ara vigila molt el què diu. "Ara em vigilen molt, vaig amb por i abans no en tenia. Però és que ara em munten uns 'cristos'…". Només cal veure què va passar aquest dilluns 1 de novembre, dia de Tots Sants, enmig de disfresses i amb la mateixa protagonista de sempre: Lydia Lozano. Aquest va ser el moment:

La polèmica de Samanta Villar i Belén Esteban

Fa també va explicar com ha viscut les polèmiques declaracions de Samanta Villar contra Belén Esteban per parlar de la seva filla a la televisió. "No et pots imaginar el disgust que va agafar la Belén", ha revelat la periodista. "A mi em fa molta gràcia criticar a la premsa del cor, però la Samanta Villar fa un periodisme groc". "No calia posar l'exemple de la Belén perquè és una diana molt fàcil que dona repercussió", ha afegit.

Nou llibre de Miguel Bosé

"El hijo del capitán trueno", és el títol del nou llibre de memòries del cantant Miguel Bosé que es publicaran el 10 de novembre. Un relat que explica la vida de l'artista des de la seva infantesa i la relació amb el seu pare, el torero Luis Miguel Dominguín. Una relació que com ha avançat el diari La Razón, en un fragment del llibre del cantant, durant una conversa amb el seu pare li diu que se l'emportarà a un safari perquè "no sigui maricón". "Estoy deseando que cumplas 12 años para que te fumes el primer cigarro coño. El año que viene si te entrenas con el rifle, que bien. Voy a conseguir hacer de ti un hombre, pero vamos como que soy tu padre!", li va dir el torero a Bosé.

Portada del llibre de memòries de Miguel Bosé

En un altre fragment, el pare li diu a la seva dona i mare del cantant: "Me han dicho que el niño lee mucho y que luego en clase se duerme". La mare de Bosé li va respondre que quin problema hi havia amb que el nen llegís?" El pare li va respondre: "'Maricón' Lucía, el niño va a ser 'maricón', seguro".

Per Laura Fa el llibre tindrà una finalitat clara: "Penso que aquest llibre serà el moment en que sortirà de l'armari definitivament". Per la periodista també "servirà per entendre aquest personatge tan peculiar, que a nivell sexual crec que ha estat una llosa per ell". Però el que més crida l'atenció a Fa és si Bosé explicarà "com va ser el pacte per tenir de nòvia a Ana García Obregón durant uns anys".

ETIQUETES:

Deixa un comentari