UNA ALTRA ÈPOCA La Sra. Rius carrega contra Pedro Sánchez i revela què li va demanar Salvador Dalí

Sra. Rius a 'Sexual revolution' (8tv)

La madame més popular de Catalunya defensa la seva "professió" com a font de riquesa

Ares Teixidó continua aposant fort pel contingut sexual, cada diumenge a 8tv amb el seu espai 'Sexual revolution' que s'emet a partir de les 22.50h. Al darrer programa, va convidar a la madame més famosa de Catalunya: la Lydia Artigas (coneguda popularment com la Senyora Rius). Propietària d'una casa de cites, va trencar amb els estereotips de la seva època, parlant sense embuts de la prostitució, una feina a la que també s'hi va dedicar. Ara, a punt de fer 83 anys, continua dirigint el seu negoci de "fer senyors".

Tot i superar la vuitantena, Rius es manté en plena forma i ho va demostrar amb una dura crítica contra l'actual president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i la seva aposta per abolir la prostitució. "El Pedro Sánchez deu tenir problemes greus, però no deu saber que nosaltres aportem coses al país. Quan van tancar el Riviera, la gent de La Jonquera va protestar perquè els negocis es van morir de fàstic. S'imagina si totes les senyores que "fan senyors" anessin a l'atur?" No sé si ho sap Pedro Sánchez que no hi ha feina per a tothom", va dir la madame catalana.

Lydia Artigas també va revelar les demandes excèntriques i avui dia impensables que li va fer Salvador Dalí, i va sorprendre amb una defensa aferrissada de la prostitució, com a via per ajudar a moltes noies amb problemes.

Titulars de la Sra. Rius a 8TV

"La nostra feina no desapareixerà mai. Les dues coses que existeixen des de sempre són la caça i la prostitució. Això no ho ha abolit mai ningú"

"Jo no vull noies per sota dels 30, les vull amb problemes greus i no per comprar-se roba"

"Nosaltres som molt senzilletes i no fem coses estranyes"

"Salvador Dalí es va aprofitar d'un ànec perquè les dones no li interessaven gens. A nosaltres ens tractava malament però a l'ànec el va matar"

"El senyor que ve a casa nostra ja sap on pot arribar. Si una noia no se sent còmode, té un timbre on pot trucar i fem fora al client"

"No pinto les coses de color de rosa, és que les he volgut fer boniques, perquè sé que aquesta feina és dolenta i terrible"

"Jo vaig fer senyors fa molts anys, però a una casa seriosa"

'El Convidat' amb la Sra. Rius l'any 2014 a TV3

ETIQUETES:

Deixa un comentari