Jorge Javier Vázquez fora de lloc contra una col·laboradora per preguntar a Pepe Navarro sobre maltractaments

Paloma García Pelayo i Pepe Navarro a 'Sábado Deluxe' (Tele 5)

Paloma García Pelayo va voler recordar la sentència de l'any 2002 i el de Badalona esclata com mai

Nit polèmica aquest dissabte al programa 'Sábado Deluxe' de Tele 5. Després d'anys d'anar-li al darrera, el periodista Pepe Navarro finalment va acceptar anar a l'espai de Jorge Javier Vázquez. El presentador volia deixar clar davant les càmeres que no és el pare d'Alejandro Reyes, fill d'Yvonne Reyes. L'entrevista en principi havia d'estar centrada només en aquest tema, però la col·laboradora Paloma García Pelayo va voler preguntar per una sentència de l'any 2002 en la que es va condemnar a Navarro per maltractaments. Una qüestió que va provocar una dura reprimenda de Jorge Javier Vázquez contra la tertuliana.

La periodista va preguntar si havia tingut "algun problema seriós als tribunals amb alguna de les seves exparelles". "Et refereixes a la tal Vanesa, que diu que la vaig pegar? Et refereixes a això? No donis voltes. Això és mentida. Si volies treure aquest tema, que no té res a veure amb això, ho traiem. I tinc proves que no és cert, el que passa és que en un jutjat van sortir les coses malament", va respondre amb contundència Pepe Navarro.

El presentador va centrar-se en atacar a la col·laboradora: "Aviam, Paloma, tu què vols? Explica'm, què pretens? Encaixonar-me?. Jo vaig dir que només volia a persones que coneguessin el tema de la paternitat. Aquí es venia a parlar d'Yvonne".

La periodista, que en tot moment no va perdre la compostura, va reivindicar la seva llibertat de preguntar el que considerés oportú com a qualsevol convidat: "Ho trec perquè és la primera vegada que t'entrevisto i estem en un moment molt delicat i tu tens una sentència per lesions a una parella que estava amb tu". "Alguna cosa més? Vols fustigar-me més?", va respondre visiblement enfadat. "Parlem del que tu vulguis, però això també existeix", va afegir la col·laboradora del 'Deluxe'.

Jorge Javier, esclata contra la col·laboradora: "Ens has ofès"

La pregunta de Paloma García Pelayo va provocar una resposta insòlita i molt contundent de Jorge Javier Vázquez. "Paloma el que estàs fent ens deixa en molt mal lloc a tots. Si tan clar ho tenies no haver-te assegut amb un maltractador. Em sembla que, tal com estan les coses, em sembla fonamentalment irresponsable i molt ventajista treure el que has tret a la una de la matinada. Si tant problema de consciència et creava asseure't amb Pepe Navarro haver tingut el valor de dir-l'hi a Patricia (la directora) i no haver vingut avui", va dir Vázquez molt indignat.

Pelayo no va voler acceptar les crítiques i va defensar que havia acceptat participar a l'entrevista perquè creia que seria lliure de fer-li qualsevol pregunta. Però a Jorge Javier no li van convèncer els seus arguments. "Estic profundament decebut amb tu. Per mi, crec que per ara no m'agradaria coincidir en tu en diversos programes, perquè estem en un moment molt delicat com perquè tu vinguis ara amb aquesta situació. Aquest senyor ha vingut a parlar d'Yvonne Reyes i tots ho hem acceptat, llavors no entenc que es tregui un assumpte que no té a veure amb el cas. Has contribuït a posar-nos en una situació profundament delicada, tu ho has provocat, ho sabies des del principi", va afegir.

"No entenc que calgui ocultar una cosa que crec que es pot preguntar i contestar lliurement", va insistir la periodista. Vázquez encara es va enfadar més. "El que no pots fer ara és treure la teva bandera ideològica. Aquí tots demanem tolerància zero contra la violència masclista, però com no ho hem dit i tu sí, sembla que tots hem estat còmplices i tu has estat l'única valenta que ha fet el pas endavant i ha posat a aquest senyor contra la paret. Em sembla molt injust", va criticar Jorge Javier a la seva companya, entre l'assentiment de Pepe Navarro.

Indignació a les xarxes

Aquest diumenge, l'exparella de Navarro, Vanessa Martín, ha carregat amb contundència contra el programa per intentar amagar el seu cas. Però no ha estat l'única, molts usuaris van mostrar la seva indignació per la censura a la col·laboradora. "Van acomiadar a Antonio David sense una sentència i en canvi, a Pepe Navarro, que està condemnat se'l té a plató dient que va ser cosa d'una dona que no estava bé".

ETIQUETES:

Deixa un comentari