8tv fulmina a la presentadora de la tarda i aposta per un ex de Tele 5

Sabina Pedrós a 8tv

Sabina Pedrós deixa de conduir l'espai al costat de Miquel Serra, que assumeix les regnes del programa 'Directe! Catalunya'

La privada en català, 8tv, continua intentant plantar batalla per l'audiència. Aquest dilluns es va quedar en un 0,6%. La cadena encara té moltes franges buides sense programes propis i se'n ressent. Però a la tarda, de 16.30 a 18.30h, hi fa 'Directe! Catalunya', un espai fins fa pocs dies presentat per Miquel Serra, ex reporter d"Aquí hay tomate', a Tele 5 i per la periodista lleidatana, Sabina Pedrós.

Serra i Pedrós a 8tv, fa pocs dies

Però des de fa uns dies la de la terra ferma ha desaparegut de la pantalla i Serra apareix sol al capdavant de l'espai de connexions en directe pel territori. Segons ha pogut saber elmondelatele.cat, Pedrós ha estat relegada a la redacció i es dedicarà a preparar el guió, però no tornarà a presentar. Miquel Serra n'ha agafat les regnes i ara és director i presentador únic. Les dades aconseguides pel programa fins ara han estat molt modestes: aquest dilluns, un 0,6%.

Imatge de l'Instagram de Sabina Pedrós

Pedrós ja no apareix a 8tv, però continua ben activa a les xarxes. Aquest dilluns va penjar una foto amb molt d'amor i tota una declaració d'intencions: "Inicio de semana, os envío Mucho Love a tod@s! Recordad soñar y correr el riesgo de vivir esos sueños. Al final la vida se resume en ser feliz y cumplir nuestras metas. Con mucho love todo es más fácil. ¿Verdad?", va escriure la presentadora des de la redacció de 8tv.

La lleidatana va començar fent informatius, va passar per 'Live Casino' a les matinades d'Antena 3, La Sexta, diverses televisions locals, fins arribar a 8tv. Riallera i professional, caldrà veure quin pas fa ara.

Miquel Serra a la redacció de 8tv

De moment, Helena Garcia Melero, respira tranquil·la, la nova 8tv, no li farà pessigolles. L'ex del 'Tomate i de Tele 5, continuarà amb un format poc innovador i que gairebé totes les cadenes ja han emès. La mateixa TV3 va tenir el seu 'En directe' amb Mari Pau Huguet. Ara Serra, haurà de demostrar tot sol si és capaç d'aixecar les tardes de 8tv i Pedrós se'l mirarà des de la redacció amb un somriure.

ETIQUETES:

Deixa un comentari