ESPECTADORS INDIGNATS TV3 ho torna a fer: sacrifica el '30 Minuts' per intentar rellançar la sèrie turca 'Germans'

Un dels protagonistes de 'Germans'

La cadena no va emetre l'espai de reportatges dels diumenges per intentar arrossegar l'audiència del 'Telenotícies' cap a la nova ficció

Quan encara sobrevola la polèmica per la no emissió d'un dels programes de més èxit i repercussió com és 'Crims', que el passat dilluns no va emetre el desenllaç del crim de la Guàrdia Urbana, ara la cadena ha estat al centre de la polèmica per un nou moviment. Aquest diumenge, no va emetre '30 Minuts'. El motiu? Mirar de rellançar la nova sèrie turca 'Germans', que no va aconseguir l'èxit esperat en al seva estrena.

Els dos primers capítols van aconseguir una mitjana molt per sota de la mitjana de TV3: un 8,0% de quota, i fins i tot van perdre contra la sèrie truca que emet Antena 3, 'Infiel' (9,9%). Però el moviment d'aquest diumenge, encara ha empitjorat la situació: la ficció turca ha caigut a un insòlit 5,5% de quota en el 1er episodi i a un 4,9% al segon, tot i emetre's a les 22h, just després del Telenotícies. Res fa preveure un bon presagi per a la ficció turca, però TV3, que ja n'ha adquirit els drets i pràcticament l'ha doblada sencera al català.

Després del fracàs, el '30 Minuts', tornarà el 17 d'octubre amb un reportatge sobre la restauració i la crisi de la Covid, però la sèrie turca s'emetrà a continuació. Això, sempre que els programadors de la cadena no decideixin fer un canvi d'última hora i la guardin al calaix.

Els espectadors esclaten

La reacció de l'audiència no s'ha fet esperar i les crítiques cap a la ficció estrangera han estat la tònica dominant a les xares socials. "Primer treuen Crims per emetre l'enèsim programa sobre covid del qual la gent n'està farta i ara treuen un dels millors programes (documentals en prime time) per una sèrie turca de low-cost que absolutament ningú havia demanat", ha dit un usuari, mentre que d'altres han demanat ficció pròpia: "El que hauria de fer TV3 és ficció pròpia i no buscar versions de altres sèries estrangeres….", ha escrit Miquel Strogoff.

"Hemos pasado de las grandes series de la BBC a las turcas, algo mas que añadir de la evolución del canal?", s'ha preguntat l'usuari @Singlot_cat, entre les crítiques generalitzades a Twitter.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Buster Keaton

    El dia que ventilin el director agafaré una "turca" per celebrar-ho. Amb la cua de gent que hi deu haver esperant pel càrrec! Aquest ja està amortitzat home !

Deixa un comentari