HBO canvia a HBO Max. Tot el que has de saber

HBO Max

La nova plataforma manté el preu de 8,99€ i anuncia algunes de els seves estrenes

HBO es transforma en HBO Max. A partir d'aquest dimarts, 26 d'octubre la plataforma amplia els seus continguts. La nova etapa d'HBO rebatejada amb l'afegit de 'Max', va arrencar l'any 2020 als Estats Units amb la intenció de plantar cara a la resta d'ofertes en streaming. A l'espera de com quedarà la nova llei Audiovisual que aviat aprovarà el Congrés Espanyol, la plataforma, continua sense apostar per continguts en català.

El preu

Una de les bones notícies per als que vulguin mantenir o adquirir els serveis de la plataforma és que el cost no s'incrementarà. Seran 8,99 euros al mes, o una nova opció anual que permet accedir durant dotze mesos a la plataforma pagant l'equivalent a vuit mesos (un descompte del 30%). HBO igualarà així, les tarifes que tenen Disney+ (8,99 euros al mes), o Netflix (entre 7,99 euros i 15,99 euros al mes).

El catàleg

HBO Max arriba a Europa, portant amb les millors pel·lícules i programes de televisió dels 100 anys de Warner Bros. Els títols, inclouen 'Harry Potter', 'Godzilla vs Kong', 'Dunkerque', 'El senyor dels anells', 'El resplandor' i 'La naranja mecánica'. I també sèries com 'Joc de Trons', 'Los Soprano', 'Succession', Secretos de un Matrimonio', 'The Undoing' o 'Sexo en Nueva York'. Menció especial mereix 'The West Wing', la sèrie, que va estar a Amazon Prime però va desaparèixer, també formarà part del catàleg de la nova plataforma.

Pel que fa a les novetats, destaquen les noves temporades d'Euphoria', 'Perry Mason' o 'Barry' i estrenes com 'And Just Like That…', seqüela de 'Sexo en Nueva York'. La sèrie s'estrenarà aquest desembre amb les seves protagonistes: Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis). Nicole Ari Parker (Empire) substituirà a Kim Cattrall (Samantha Jones a la sèrie original) i interpretarà a Lisa Todd Wexley, una dona de Park Avenue que té fort vincle amb el trio de personatges principal.

'El pacificador' (spin-off de 'El Escuadrón Suicida'), s'endinsarà en els orígens del personatge en una barreja d'humor i acció. La primera temporada, de 8 episodis, s'estrenarà al gener.

Una altra de les grans novetats per al 2022, serà 'House of the Dragon', preqüela de 'Joc de Trons'. La preqüela se situarà 200 anys abans de la sèrie original. 'House of the dragon' constarà de 10 episodis, rodats en bona part a l'estat espanyol.

Les pel·lícules

A partir de 2022, HBO Max, estrenarà les pel·lícules de Warner Bros, només 45 dies després del seu passi als cinemes. Un temps força més curt del que sol ser habitual en altres companyies com Disney.

Què haig de fer si ja en sóc subscriptor/a

Els clients que ja estiguin subscrits a HBO, hauran de descarregar-se l'aplicació d'HBO Max, i iniciar la sessió. Les dades migraran automàticament al nou servei.

Novetats tecnològiques però sense català

A HBO Max els usuaris podran crear perfils individuals, com ja passa en altres plataformes i que fins ara, HBO, no ho permetia. Es podran tenir fins a cinc perfils diferents i tres dispositius des d'on visualitzar el contingut de manera simultània (fins ara eren dos). A nivell visual, la nova plataforma apostarà pel contingut en 4K (fins ara Full HD). Pel que fa als idiomes, la nova plataforma continuarà sense oferir continguts en català com ha denunciat 'Doblatge en català'.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Josep

    Doncs queda clar, sols canvia la plataforma web, el contingut el mateix, podrien haber aprofitat per un contingut més variat com el de Netflix

Deixa un comentari