SITUACIÓ INCÒMODA Tele 5 emet unes imatges de María Teresa Campos molt desmillorada i la família diu prou

Terelu Campos i Alejandra Rubio a 'Viva la Vida' (Tele 5)

La filla i la neta de la periodista acaben entre llàgrimes per l'estat en que apareix davant les càmeres

Sorpresa majúscula a Tele 5. La guerra mediàtica entre Bigote Arrocet i la família Campos està arribant massa lluny. El darrer episodi ha tingut lloc al programa 'Viva la vida', on Terelu Campos i la seva filla Alejandra Rubio, van acabar plorant en directe. Les dues van quedar molt impactades per unes imatges que el programa on col·laboren, va emetre de María Teresa Campos força desmillorada esquivant a la premsa. Teresa Campos, de 80 anys, va patir un ictus al maig de l'any 2017 i el final de la seva relació amb Arrocet encara la persegueix.

"No m'ho esperava"

El programa 'Viva la vida', no va tenir cap mania en emetre les imatges de la popular presentadora visiblement desmillorada i nerviosa, acompanyada del seu xòfer, Gustavo. Tot i que la filla i la neta estaven al plató, Emma García va donar pas primer a un avançament que va deixar a Rubio amb les mans a la boca. La neta de la Campos es va girar immediatament per parlar amb la seva mare, incrèdula del que acabava de veure. L'espai va anar ràpidament a publicitat, i no va reprendre la seva emissió fins a 14 minuts després. Un tall molt més llarg de l'habitual que va servir per recuperar a la neta de la Campos que va quedar molt impactada amb les imatges.

Les Campos durant el vídeo de María Teresa Campos

"Què t'ha passat Alejandra?" va preguntar Emma García. "Res, que no m'ho esperava", va dir Rubio encara perplexa. La seva mare Terelu Campos, també va explotar en directe quan el programa va emetre el vídeo complet on María Teresa Campos apareixia esquivant les incòmodes preguntes dels periodistes i amb el cabell sense arreglar. "A mi el que més mal em fa, és el patiment de la meva mare, el meu em porta sense cura però a ella cal protegir-la", va voler avisar Terelu. La filla de la presentadora no va poder contenir les llàgrimes. "Ningú entén el que sento i el que estic passant", va dir la periodista que va criticar als seus companys: "Jo no espero res de ningú en la meva vida professional".

La neta de la Campos, que ja s'havia refet de l'impacte inicial, va voler ajudar a la seva mare i va treure ferro a les imatges: "La meva àvia té vuitanta anys, ja està bé, punt". Emma García, presentadora del programa, va voler arreglar el mal tràngol que havia fet passar a mare i filla i els hi va demanar una abraçada entre elles.

ETIQUETES:

Deixa un comentari