Per què Tele 5 no estrena la segona temporada de la docusèrie sobre Rocío Carrasco?

Rocío Carrasco

La cadena estaria revisant el contingut per evitar noves demandes dels perjudicats

Tele 5 no passa pel seu millor moment. Ha perdut el lideratge d'audiència a Catalunya i a Espanya, i els nous programes no li acaben de funcionar. Ara la de Mediaset suma un nou maldecap: la segona temporada de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', que la privada havia anunciat a l'estiu amb el nom de 'En el nombre de Rocío', ha quedat aturada. Segons EsRadio, Mediaset hauria paralitzat l'emissió de la docusèrie de 'La Fábrica de la Tele', per revisar amb detall el seu contingut i evitar possibles demandes.

Segons les mateixes fonts, la cadena estaria estudiant estrenar els nous episodis a l'hivern, o fins i tot a inicis del 2022. Els directius de Mediaset volen evitar haver de pagar pagar noves demandes dels possibles perjudicats en les noves entregues, com José Ortega Cano, Gloria Camila, Amador Mohedano, entre d'altres. El tràiler que es va publicar a bombo i plateret a l'estiu, com una de les grans apostes per a la tardor, ha deixat d'aparèixer en pantalla.

Carrasco desapareix de 'Sálvame'

La filla de Rocío Jurado, havia estat el fitxatge estrella de les tardes de Tele 5, com a defensora de l'audiència, però Carrasco no ha aparegut en tot el mes de setembre. La sèrie turca d'Antena 3, 'Terra Amarga', és un rival molt fort (aquest dilluns va ser líder de la tarda a Catalunya) i Tele 5 vol protegir a la seva col·laboradora fins que tingui clar quan podrà emetre els nous capítols sobre la seva vida.

El retard de la nova temporada de la docusèrie, sorgeix pocs dies després que la productora de 'Sálvame', 'La Fábrica de la Tele', hagi estat condemnada a pagar 82.000 euros a Antonio David Flores, després la demanda que aquest va interposar a la productora per acomiadament improcedent.

ETIQUETES:

Deixa un comentari