You are currently viewing Les 5 sèries més prometedores de la setmana

Les 5 sèries més prometedores de la setmana

Per Toni de la Torre

Busques sèrie nova? Aquestes són les estrenes més destacades previstes per aquesta setmana:

Back to Life

De què va? S'estrena la segona temporada de la sèrie protagonitzada per Daisy Haggard que ha estat comparada amb Fleabag pel seu sentit de l'humor i per tenir al darrere als mateixos productors. Segueix la història de Mimi, una jove que, després de passar 18 anys a la presó, torna a casa, en un poble petit. Les dificultats per refer la seva vida es combinen amb una relació que estableix amb un noi que cuida d'una dona gran.
Gènere: Dramèdia
On? Filmin
Quan? Dimarts 5 d'octubre

Moonshine

De què va? Una família és propietària d'un resort d'estiu en decadència. Malgrat el seu estat lamentable, els germans se'l disputen barallant-se pel negoci amb l'objectiu de quedar-se'l en el futur. La sèrie, d'origen canadenc, treu humor de les relacions disfuncionals entre els diferents membres de la família, que sovint acaben en situacions esbojarrades, amb un estil que pot recordar sèries com Shameless.
Gènere: Comèdia
On? Movistar+
Quan? Dimarts 5 d'octubre

High Fidelity

De què va? Revisió de la pel·lícula homònima d'Stephen Frears que al seu torn estava basada en la novel·la de Nick Hornby. Si a l'original el protagonista era un melòman propietari d'una botiga de discos, interpretat per John Cusack, en aquesta nova adaptació l'han convertit en un personatge femení, interpretat per Zoë Kravitz. Repeteix moltes de les situacions de la pel·lícula però ampliant-les al tenir molt més metratge.
Gènere: Comèdia romàntica
On? Disney+
Quan? Dimecres 6 d'octubre

El código que valía millones

De què va? Sèrie alemanya que explica la història real de dos amics programadors que posen una demanda contra Google per haver fet servir la seva feina en un projecte anomenat Terravision, creat durant els anys 90, per fer per fer realitat el Google Earth i per tant infringint la seva propietat intel·lectual. La sèrie alterna la creació del projecte original amb l'enfrontament judicial, que va tenir lloc 25 anys després.
Gènere: Drama
On? 
Netflix

Quan? Dijous 7 d'octubre

Mr. Robot

De què va? Es tracta d'una sèrie ben coneguda, que actualment no estava disponible sencera a cap plataforma (hi ha alguna temporada a Amazon i a Movistar+) i que a partir d'aquest dijous estarà sencera a Netflix. Protagonitzada per Rami Malek i creada per Sam Esmail, explica la història d'un hacker amb ansietat i depressió que és reclutat per un misteriós hacktivista anarquista que es fa anomenar "Mr. Robot".
Gènere: Drama
On? 
Netflix

Quan? Dijous 7 d'octubre

Deixa un comentari