NO ENGANXA El Karaoke de TV3 es desploma i els espectadors sentencien: "Un desastre, marxo a Netflix"

'L'última nit del karaoke' (TV3)

El 3er capítol de la sèrie perd gairebé la meitat de l'audiència i cau 8 punts

Fa una setmana, TV3 va estrenar la seva nova ficció 'L'última nit del karaoke'. Es tracta d'una comèdia musical produïda per 'El Terrat' ('Plats Bruts', 'Lo Cartanyà'). Un gènere poc habitual per a les sèries nocturnes, com va avisar el mateix director, Vicent Sanchis, durant la presentació: "Esperem que els espectadors l'entenguin". Sanchis també es va mostrar "inquiet" i sorprès" després d'haver visionat el primer episodi i va alertar que no seria apte per a tots els públics: "és per a gent intel·ligent".

Els dos primers capítols, van ser líders d'audiència amb prop de 400.000 espectadors i un 17,3% de quota i van superar a 'Masterchef celebrity', de La 1, que va caure derrotat amb un 14,3%. Aquesta setmana, les dades s'han capgirat i 'L'última nit del karaoke' s'ha desplomat a la meitat: 208.000 espectadors i un 9,3% (8 punts menys respecte a l'estrena). En canvi 'Masterchef', va créixer fins al 17,7% i va liderar la nit.

Els espectadors sentencien la sèrie

A les xarxes socials, els espectadors ja van sentenciar la sèrie durant la seva estrena amb el hashtag #KaraokeTV3. "Mira que he vist sèries dolentes, però aquesta no s'agafa per enlloc", va escriure @diguemnoscoses. "Com la cuina un desastre de sèrie", va dir Antoni Blanch. "Que torni 'Crims', això del Karaoke si que és un crim", va escriure un altre usuari.

La crítica de televisió del diari Ara, Mònica Planas, també va ser molt clara contra la sèrie: "La qualitat interpretativa d'alguns dels actors i actrius era dubtosa, en alguns casos per efecte també d'un mal guió", va dir la periodista. Planas li preveu un futur negre: "El títol de la sèrie pot resultar fatídicament premonitori. Després dels dos capítols inicials, no seria estrany que per a bona part de l'audiència aquest dilluns hagués sigut l'última nit al karaoke". Molt més optimista es va mostrar el Cap de Ficció de TV3, Oriol Sala-Patau: "No podem estar més contents!".

ETIQUETES:

Deixa un comentari