ANUNCI ESPERAT La productora d"Operación Triunfo' i 'Tu cara me suena' s'encarregarà del nou 'Club Super 3'

La darrera família del Super 3

TV3 selecciona a Gestmusic per refundar el canal infantil a partir del 2022

Aquest divendres s'ha fet oficial un dels contractes més esperats del panorama televisiu català. Es tracta del nom de la productora que s'encarregarà de desenvolupar els continguts del nou 'Club Super 3'. Tres havien estat les finalistes: Lavinia, Mediapro i Gestmusic, que competien pels 2,6 milions del contracte per dos anys. Segons ha fet públic TV3, en un comunicat, la productora Gestmusic Endemol SAU, ha estat l'oferta guanyadora del projecte.

Gestmusic ('Tu cara me suena', 'Operación Triunfo', 'Boom!'), farà un projecte multimèdia i multiplataforma amb l'objectiu d'interactuar amb els súpers els 365 dies de l'any i de generar contingut no estrictament vinculat a la ficció, on la música, els directes i tot el món comunicatiu digital tindran un paper fonamental.

Després del comiat de "La família del Super3" al juny, TV3 va obrir una convocatòria per a la presentació de propostes de serveis de producció del nou projecte de ficció del Super3 per portar a terme la producció d'un projecte multicanal basat en un format preexistent i en uns personatges de ficció ja preestablerts per la cadena. A aquesta convocatòria s'hi van presentar catorze empreses de producció audiovisual, nou de les quals van passar a la segona fase del procés de selecció.

Després d'estudiar i valorar les propostes presentades, Gestmusic s'ha endut la millor valoració. El seu plantejament va més enllà d'una proposta purament de ficció i conviurà amb altres conceptes igualment importants, com la connexió amb la realitat que viuen els súpers en el seu dia a dia, l'agilitat de reacció o la necessitat de tenir uns prescriptors de canal que afavoreixin la interacció i la participació activa dels nens que miren el Super3.

Tal com es plantejava a les bases de la convocatòria, els protagonistes de la nova ficció del Super3 seran uns joves amics i les seves històries aniran destinades a un públic de 6 a 11 anys. La posada en marxa d'aquest nou format, al llarg de l'any que ve, anirà unida a un projecte de renovació global del Super3.

De La Trinca a Banijay

Gestmusic va ser creada l'any 1985 per Josep Maria Mainat, Toni Cruz i Miquel Àngel Pascual, del grup musical 'La Trinca'. La seva primera producció televisiva va ser al gener de 1987 amb el programa de TV3 'No passa res!'. A la dècada dels 90 i amb l'aparició de les cadenes privades, la productora va fer el salt i va fer programes com 'Crónicas Marcianas', 'Lluvia de estrellas', 'Força Barça', 'Amor a primera vista', 'Moros y cristianos'. L'any 2001, 'Operación Triunfo' va suposar una revolució del panorama televisiu amb unes xifres d'audiència rècord. El darrer èxit de la productora ha estat 'Tu Cara Me Suena', que properament estrenarà una nova temporada amb Manel Fuentes a Antena 3.

Josep Maria Mainat i Toni Cruz van dirigir la companyia fins a l'any 2011, en què Tinet Rubira va prendre el relleu com a nou Director General. El 2015 es va fusionar amb la productora Shine i el 2018, va ser comprat per The Walt Disney i el fons Apollo Global Management. Actualment ha estat adquirit pel grup francès Banijay Group, amb presència en 23 territoris.

ETIQUETES:

Deixa un comentari