DUEL CATALÀ TV3 respon a 8TV: "Si per guanyar audiència ens han de criticar, que ho facin"

El director de TV3, Vicent Sanchis, a la presentació de la nova temporada

Vicent Sanchis celebra l'aparició de nova oferta en català i treu ferro a la campanya dirigida contra la cadena pública

La nova 8TV va néixer fa unes setmanes amb un atac frontal contra TV3. La promoció de la cadena va llançar una declaració d'intencions: "TV3, esteu preparats?". Fins ara la resposta és força clara: TV3 és la televisió líder al setembre i la nova cadena privada en català no ha passat del 0,4% de quota diària. Aquest dimarts, Vicent Sanchis, director de TV3 ha respost a 8TV. Ha estat durant una roda de premsa a la qual ha assistit elmondelatele.cat, on Sanchis ha valorat la nova etapa del canal privat en català, tot i els atacs rebuts. "Vull que els vagi magnífic i si per això, ens ha de criticar, que ho facin", ha dit el director de TV3.

"Com pot ser que hi hagi una desproporció tan gran entre l'oferta de ràdio en català i la que tenim a la televisió?". Amb aquesta pregunta, Sanchis ha afegit que la nova 8TV "és millor que hi sigui i necessària". Tot i això, també ha volgut rebatre les acusacions de la privada per la seva falta de pluralisme. "Si diuen que no som plurals, que ho demostrin, perquè és mentida. Som molt més plurals que moltes televisions públiques espanyoles", ha dit Sanchis, que ha volgut acabar amb bon rotllo: "els desitjo tota la sort del món". L'últim registre d'audiències d'aquest dilluns, és contundent: TV3: 16,8% i 8TV: 0,4%. Podrà 8TV ser un digne competidor com ho és RAC1 a les ones?

Un dels espais que millor funciona és el '8 de notícies', que lidera l'actor del 'Polònia', Toni Albà. Vol fer tremolar al 'TN' de Cruanyes, un repte gairebé impossible d'assolir. Potser hauria de reclamar als programadors que el posin contra l''Està Passant' de Toni Soler, que no passa pel seu millor moment. Aquest dilluns, Soler va ser el tercer de la seva franja per darrere de La 1.

ETIQUETES:

Deixa un comentari