You are currently viewing <span>TOT ES MOU</span> TV3 presenta la nova graella de tardor i anuncia un canvi dràstic amb el programa de Melero
Presentació de la nova temporada de TV3 als Estudis de Sant Joan Despí

TOT ES MOU TV3 presenta la nova graella de tardor i anuncia un canvi dràstic amb el programa de Melero

El director de la cadena explica que estudia recuperar la sèrie italiana 'El Paradís de les senyores', després de les queixes rebudes dels espectadors

Aquest dimarts 7 de setembre, s'ha fet la presentació de la nova temporada de tardor a TV3, des del Estudis de Sant Joan Despí. Tornen plats forts de la cadena com els nous capítols de 'Crims', "Joc de cartes", "Polònia" o "El foraster", i novetats com la sèrie "L'última nit del karaoke", el xou d'entreteniment "Fake night", el reality "Lloguer a primera vista", el musical "Labanda sonora", cuina saludable amb "Dilluns començo" o un nou programa sobre sexualitat, "El punt D".

A la presentació, a la qual ha assistit elmondelatele.cat, hi havia els presentadors i els actors més destacats de la cadena: Marc Ribas, Lídia Heredia, Oriol Parreño, Elena Gadel, Tomàs Molina, Cristina Puig, Quim Masferrer, Carles Porta, Marta Bosch, Helena Garcia Melero, Toni Cruanyes, Toni Soler, Marta Torner, Roser Tapias, Llucià Ferrer i Ivan Labanda.

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha explicat que recuperen el lema "Sempre teva" i s'ha mostrat convençut que la graella "serà un èxit, que permetrà continuar sent líders, després de tancar el millor agost des de fa 14 anys, i fer televisió amb voluntat de servei públic, d'informar i d'entretenir". Al costat del director de TV3, ha estat el xef Marc Ribas, que ha fet de copresentador de l'acte, mentre els presentadors de la cadena han preparat uns entrants per al públic a plató.

Foto de la nova temporada de TV3

Melero o 'El Paradís de les senyores'?

Helena Garcia Melero, seguirà al capdavant del "Tot es mou", el magazín de les tardes de TV3, on s'han incorporat nous col·laboradors i un espai per trobar parella, "Tot és amor". "Venim d'una època molt intensa i dura i vaig tornar amb la sensació que l'actualitat estaria una mica més anestesiada, que seria possible un altre to, i llavors, el bisbe Novell se'ns enamora! Això ho ha animat tot i ens ha servit de teloner d'aquest nou espai que és "Tot és amor", del qual ja estem fent càstings i està funcionant molt bé. Tan bé, que jo espero que ocupi tota la franja de divendres i jo poder fer festa com en Toni Soler, els divendres.", ha dit Melero.

La presentadora de la tarda de TV3 seguirà els divendres, segons ha confirmat el director de la cadena, tot i que ha sorprès amb un anunci: "Volem recuperar la sèrie "El Paradís de les senyores", a partir del Nadal". La sèrie italiana que s'ha emès amb gran èxit a les sobretaules d'estiu, té 290 capítols i TV3 només n'ha emès uns 90. Sanchis ha revelat que quan van decidir tornar a posar el 'Tot es mou' a les 16.40h, molts espectadors van trucar indignats: "És un fenomen. Quan es va acabar la setmana passada, la gent ens va començar a trucar demanant que torni abans de l'estiu i ho volem fer. Però tenim el problema del finançament i del doblatge. Però ho tenim com a prioritat".

La intenció de TV3 és que després de les vacances de Nadal, la sèrie es mantingui a la graella diària entre el 'Com si fos ahir' i el 'Tot es mou', d'Helena García-Melero, que començaria a les 17.45h i no a les 16.40h, com ara. Melero s'ha mostrat entusiasmada amb la idea: "Molt bé!!! La meva mare no para de trucar a la centraleta demanant que la sèrie continuï. Quan vaig tornar jo em va dir: "Ja tornes?"

Melero, Cruanyes i Soler durant la presentació

Les principals novetats

Quim Masferrer torna amb "El foraster"

"Hem tingut dificultats en moments de Covid, com no poder entrar dins de les cases, però "El foraster" té molta veritat i notes les ganes de la gent de fer coses en grup encara que sigui amb totes les mesures de seguretat. Se'm veurà patir, cosa que agrada molt a l'audiència, i el foraster no sap dir que no i em veuran fent pònting, ràpel…", ha explciat Masferrer.

Carles Porta, amb més 'Crims'

"Estem sorpresos de l'èxit que ha tingut a TV3, on tenim un públic molt divers. De joves a grans", ha explicat Porta que ha detallat com seran els nous episodis de 'Crims'. "Seran quatre capítols sobre el cas de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Ajuntarem les informacions, amb un bon relat visual i narratiu de tot el que s'ha dit, ha afegit el periodista. Però no es quedarà aquí, el programa ja roda nous capítols per a l'any que ve, hi ha foscor per estona!

Cristina Puig, a "Preguntes freqüents"

"Seguirem generant de tant en tant alguna polèmica sino, no seríem el 'FAQS'". "Sembla que la Covid i el procés van de baixa i apostarem pels testimonis i conèixer històries molt potents de persones anònimes". Puig ha afegit que "volem que la gent es mogui pel plató, sortir de la taula tant estàtica, més música en directe i desengreixar que és dissabte a la nit".

Kilian Jornet en directe

Torna el futbol a TV3, en aquest cas, el futbol femení, després que la cadena s'ha fet amb els drets de la Lliga Iberdrola i podrà emetre els millors partits. La setmana passada ja es va començar amb el tricampió, el Barça. Es tornarà a veure un clàssic a TV3 de la Primera RFEF. Serà dels filials, el Barça B i el Madrid Castella, que no s'havien enfrontat mai. I no només futbol, s'apostarà per les curses de muntanya com l'Olla de Núria i es podrà veure en directe el Messi de les curses, el Kilian Jornet."

"Atrapa'm si pots"

Seguirà als vespres del cap de setmana amb una important novetat: els finalistes que no aconsegueixen el pot, podran tornar al següent programa.

"L'última nit del karaoke"

Comèdia musical de 10 episodis, que es desenvolupa en un karaoke xinès, El Karaoke Imperial del Sr. Wang, i en un mateix moment, el dia que es crema… que és un dels temes a descobrir. És un viatge d'emoció, una història de misèries humanes, de desitjos i molta música". La sèrie, es va rodar la primavera passada en espais com l'antic cinema
Astoria i la sala de concerts Razzmatazz de Barcelona.

Ivan Labanda, estrena "Labanda sonora"

A partir de finals d'octubre, després de l'emissió de la sèrie "L'última nit del karaoke", hi haurà més música amb una proposta d'entreteniment: "Labanda sonora". L'actor Ivan Labanda serà l'encarregat de conduir aquest programa, de
vuit capítols, que té la música i l'humor com a principals protagonistes. Artistes consagrats, nous talents i cares conegudes, però amb no gaire destresa per al cant, acompanyaran Labanda durant els 30 minuts de programa, interpretant grans hits dels karaokes mentre van en cotxe. Reversionaran les cançons de tota la vida, jugaran amb les lletres, barrejaran melodies i n'inventaran d'altres.

Noves pel·lícules

Els divendres a les 22:55h, després del 'Zona Zàping', arribaran noves propostes de cine. El drama bèl·lic de "1917" i el biopic musical basat en la vida d'Elton John, "Rocketman", seran dues de les estrenes, amb segell britànic que es podran veure aviat.

Deixa un comentari