DIUMENGE A LA NIT TV3 estrena la sèrie turca 'Germans'

Berk, el germà bessó de la Beste, model i actor

La sèrie que explica la història de quatre persones que celebren el trenta-cinquè aniversari el mateix dia s'emetrà els diumenges després del '30 Minuts'

TV3 ja ho té tot a punt per sumar-se a la moda de les ficcions turques que estan inundant els graelles de les cadenes privades. La cadena pública emetrà a partir de diumenge 3 d'octubre, els dos primers capítols de la seva primera sèrie turca, 'Bir Aile Hikayesi', traduïda com a 'Germans'. Serà a les 22.45h, després del '30 Minuts'. La ficció, de 50 capítols, és una adaptació turca de l'exitosa sèrie dramàtica nord-americana "This is us", que segueix les vides del Cem, la Beste, el Mahur i el Berk. Els quatre celebren el trenta-cinquè aniversari el mateix dia i descobreixen la importància de la família, la compassió, l'amistat i la fidelitat. Aquests quatre germans estan a punt de viure unes experiències que els marcaran la vida.

Així són els seus personatges

El Cem (Celil Nalcakan) es prepara per celebrar el seu aniversari amb la Reyhan, la seva dona, quan ella va de part. Tot i que es tracta d'un part arriscat, perquè la Reyhan està embarassada de trigèmins, estan convençuts que tot anirà bé i podran tornar a casa tots cinc junts. La vida, però, té altres plans per a ells.

L'existència de la Beste (Elcin Afacan) no ha estat mai com ella s'esperava. Ha hagut de lluitar per controlar el pes des que era una nena. Per aquest motiu, el dia que compleix 35 anys pren un decisió. És hora de prendre el control i perdre pes, passi el que passi. Res la podrà desviar del seu objectiu, excepte l'amor.

El Mahur (Olgun Toker)feliç espòs i pare de família que viu un vida tranquil·la, amaga un secret: des de fa un temps ha provat de trobar el seu pare biològic. Finalment, el dia del seu trenta-cinquè aniversari, rep la bona notícia que fa tant de temps que espera. Però la veritat que descobreix quan coneix el seu pare és una gran decepció.

El somni del Berk (Birkan Sokullu), model i rostre conegut d'una marca important, és convertir-se en actor. Quan finalment li arriba l'oportunitat de participar en una bona pel·lícula, no obté el permís del seu productor per fer-ho. Llavors ha de decidir entre la llibertat o seguir com de costum. El Berk decideix ser lliure, encara que hagi de pagar-ne un preu.

'Germans' (TV3)

Capítol 1

En el primer capítol de "Germans"el Cem, la Beste, el Mahur i el Berk es preparen per celebrar el seu trenta-cinquè aniversari isense saber-ho, viure el dia més important de les seves vides.

La Reyhan, la dona del Cem, embarassada de trigèmins, va de part. Però les coses no aniran com s'esperaven. D'altra banda, la Beste, soltera, a l'atur i amb problemes de pes, comença a qüestionar-se la vida quan arriba als 35. Està convençuda que és moment de fer canvis. Per aquest motiu, decideix perdre la por de no agradar i trobar-se amb algú que ha conegut per internet. Ella espera un cavaller amb armadura brillant i acaba trobant l'Erdem, un príncep de cor tendre.

El Mahur, que fa temps que busca el seu pare biològic, l'acaba trobant el dia que fa anys. Tot el temps que ha esperat, però, acaba amb una gran decepció. I el Berk està decidit a fer realitat el seu somni de convertir-se en actor, encara que hagi de pagar-ne un preu molt alt.

Capítol 2

Mentre la Beste gaudeix d'una nit romàntica amb l'Erdemel Berk descobreix que algú el va gravar perdent els papers amb l'equip de rodatge i va penjar el vídeo a internetEl Mahur vol deixar entrar el seu pare biològic a la seva vida, però no sap ben bé quina mena de relació hi ha d'establir. La Reyhan es desperta després de la cesària i rep la notícia més dura: ha perdut un dels tres nadons que esperava.

ETIQUETES:

Deixa un comentari