Lídia Heredia recorda 'El Convidat' amb l'exbisbe de Solsona: "Ho trobo boníssim!"

Lídia Heredia a 'Els matins' (TV3)

Els programes de TV3 recuperen la conversa entre Xavier Novell i Albert Om l'any 2013, i la seva recent renúncia per anar-se'n amb una dona

Terrabastall a l'església catalana, després de la renúncia del bisbe de Solsona, Xavier Novell, per suposats motius personals. Un argument que ha quedat entredit després que el portal especialitzat, ReligiónDigital, hagi fet públic el motiu real: El bisbe s'ha enamorat. "M'he enamorat i vull fer les coses bé", aquestes serien les paraules que hauria explicitat el propi Novell el passat 30 d'agost. Així, les especulacions ja han posat nom i cognoms: l'escriptora Sílvia Caballol. Caballol, és psicòloga i 14 anys més jove que el bisbe, que ara té 52 anys i ha escrit llibres de contingut eròtic i satànic.

Aquest dilluns, 'Els matins', de Lídia Heredia, ha recuperat amb el periodista Albert Om, els millors moments del programa 'El Convidat', de l'any 2013, en què Om va conviure amb Novell. "Veig que té llit individual", va preguntar Om. "Dormo en posició mortal, de panxa amunt i no em moc gens", va respondre Novell. Heredia se'n feia creus: "Això no ho podrem suportar Albert, serà dur tornar a sentir tot el que et va explicar el bisbe, amb els nous ulls que tenim ara".

A 'El Convidat', el bisbe ja havia deixat entreveure alguna pista quan Om li va preguntar per les dones. "Vostè havia tingut nòvies?" I Novell va ser clar: "Havia anat amb alguna noia, però jo als 16 anys tenia la teoria que per sortir amb una noia s'havia de ser una mica més madur. Però les noies m'agradaven". Heredia no s'ho podia creure: "Ho veus, ja t'ho havia dit que havia tingut amistat amb una noia. Ho trobo boníssim", ha afegit la presentadora de TV3, que ha exclamat als programadors de TV3: "S'ha de tornar a emetre!". "Què hi ha avui a les 22h?", ha respost Om.

Ricard Ustrell també ha obert el seu 'Planta Baixa', amb una entrevista al director del mitjà que ha destapat l'enamorament, José Manuel Vidal, que ha descrit a Novell com "una persona desequilibrada a nivell emocional". "No té amics, és una persona molt complicada per l'església", ha afegit Vidal.

ETIQUETES:

Deixa un comentari