QUÈ VA PASSAR? Mari Pau Huguet explica a 8TV el motiu real de la seva desaparició de TV3

Carme Chaparro i Mari Pau Huguet

La presentadora de TV3, l'ex de Mainat i la periodista de Tele 5 Carme Chaparro, protagonistes de '8maníacs' amb Miquel Valls

8TV continua llançant campanyes provocadores per mirar d'arribar als espectadors. Un dels programes que més ressò mediàtic han tingut, ha estat el '8maníacs', de Miquel Valls, que ha fitxat a l'exdona de Josep Maria Mainat com a col·laboradora. En el primer programa, Angela Dobrowolski, va estrenar-se amb una entrevista a plató, on va definir al seu exmarit com una "persona diabòlica" i un "masclista que exerceix la violència vicària". '8maníacs', s'emet cada diumenge de 15.30 a 18.30h a 8TV i aquesta setmana, segons ha pogut saber en exclusiva elmondelatele.cat, l'espai tindrà com a convidats al cantant Agoney i a les periodistes Mari Pau Huguet i Carme Chaparro.

'8maníacs'

L'ex del productor, Angela Dobrowolski, estrenarà una secció pròpia anomenada "Angela Confidential", on interpretarà rols relacionats amb escenes i situacions extremes de la vida quotidiana. Els col·laboradors hauran de descobrir el desenllaç de cada història, a partir de tres possibles finals. Qui no l'encerti, pagarà una penyora simbòlica que crearà situacions divertides a plató.Al primer programa, Dobrowolski es posarà a la pell d'una dona que, després d'haver tingut una discussió de tràfic, s'escapa emmanillada i demana a ciutadans del carrer que l'ajudin a amagar-se. "Angela Confidential" tindrà un punt d'experiment sociològic, perquè ens posarà un mirall davant nostre. Com reaccionaríem davant d'una situació així? Sota pressió, l'ésser humà és capaç de les reaccions més solidàries, però també de les més esbojarrades.

Mari Pau Huguet explicarà el seu adéu televisiu

Una de les presentadores més reconegudes de Catalunya, és sens dubte, Mari Pau Huguet. La periodista porta anys allunyada de les càmeres, des que l'any 2009, l'aleshores directora de TV3, Mònica Terribas, va decidir substituir-la al capdavant del seu últim programa, el 'TVist', de la productora de Josep Cuní. Una jove Elisabet Carnicé en va agafar el relleu i mai més ha tornat a conduir cap programa propi. Miquel Valls, ara reporter d'Ana Rosa Quintana i presentador de 8tv, va coincidir al 'TVist' amb Huguet, i ara els dos periodistes es retrobaran a la cadena privada per parlar de tot. L'adéu sobtat, va deixar sorpresos a molts espectadors que van alimentar teories al voltant del seu aspecte físic per massa prima. Segons fonts del programa, amb les quals ha pogut parlar elmondelatele.cat, Huguet ho explicarà tot aquest diumenge: Va ser decisió de Terribas.

ETIQUETES:

Deixa un comentari