La TV canària impacta amb la seva espectacular cobertura del volcà

Recreació virtual de la TV Canària

La cadena pública canària, rep l'aplaudiment unànime dels espectadors amb l'ús de la realitat augmentada

Des que l'erupció del volcà a l'illa de La Palma, centra l'actualitat, la TV Canària (RTVC), ha demostrat que no cal ser una gran cadena amb grans mitjans per meravellar a l'audiència. La cobertura de la cadena pública, ha destacat des del primer dia, per la seva gran professionalitat, ús de la realitat augmentada i unes audiències espectaculars. El programa 'Una hora menos', ha deixat amb la boca oberta amb les seves explicacions fent ús del grafisme virtual. RTVC, també ha volgut donar exemple i va anunciar fa pocs dies, que havia decidit no emetre imatges feridores per als ciutadans de l'illa, com per exemple, la destrucció de cases en directe. La resposta dels espectadors ha estat absoluta: ha obtingut quotes del 50% d'audiència i ha estat líder cada dia.

ÚS DE LA REALITAT AUGMENTADA

Què passaria quan els rius de lava entrin en contacte amb el mar? Què passa a dins del volcà? Com afecten les restes volcàniques al fons marí? Aquestes han estat algunes de les moltes preguntes que Victorio Pérez, conductor de la televisió canària ha explicat de manera virtual al programa 'Una Hora menos'.

Els vídeos de la cadena canària sobre l'erupció del volcà, ha generat una ovació unànime a les xarxes socials. "Mai deixaré d'aplaudir la gran tasca educativa que està aconseguint RTVC amb la seva realitat augmentada sobre el volcà de #LaPalma. Xapó", ha compartit un usuari. "És bestial que una tv autonòmica els estigui donant tal bofetada a les televisions nacionals", ha dit un altre. Ens sumem al reconeixement dels professionals canaris, que amb pocs recursos, han fet i fan una feina excepcional.

ETIQUETES:

Deixa un comentari