PROBLEMES TÈCNICS Maledicció de Ricard Ustrell a TV3: li esclata un focus

Ricard Ustrell

Ahir el programa 'Planta Baixa' es va veure obligat a tallar la seva emissió per tercera vegada a causa d'un problema tècnic i aquest dijous ha patit un altre contratemps

Acaba de començar la seva 3a temporada a TV3 i també els problemes tècnics del programa de Ricard Ustrell, a 'Planta Baixa'. No és la primera vegada que l'espai del migdia pateix inconvenients d'aquest tipus. "Estàvem fent el programa i se n'ha anat tot en orris", va dir aquest dimecres el presentador de TV3 des del seu Instagram, després de veure com havia caigut l'emissió de la cadena. "Són coses que passen", va afegir Ustrell que va criticar que "ja és la tercera vegada que ens passa". Al setembre del 2019, el programa va tenir problemes de so i va haver de tancar el programa. "Demanem disculpes per les dificultats tècniques de so que ens han impedit continuar el Planta Baixa d'avui. Demà més. Gràcies per la confiança", va escriure Ustrell a Twitter. TV3 va haver de connectar amb el 324.

Més endavant un problema amb el so, va obligar a Ustrell a fer el programa amb un micro de mà. Aquest dimecres 1 de setembre, l'emissió es va tallar durant gairebé un quart d'hora. Va ser poc després de començar el programa, mentre parlava una espectadora del públic quan la imatge es va quedar congelada. TV3 va haver de tallar l'emissió i posar el molinet de cadena durant 4 minuts fins que va aconseguir resoldre-ho. Aquesta vegada, Ustrell i el seu equip, van tenir més sort que fa dos anys i no va haver de cancelar el programa. Tot i el tall, Ustrell va guanyar 4,1 punts respecte el dimarts, d'un 7,2% va passar a l'11,3%.

Aquest dijous la maledicció del plató de 'Planta Baixa' ha tornat a jugar una mala passada al seu presentador i a Antoni Bassas, mentre conversaven a la cuina. Un focus ha esclatat i gairebé els cau al damunt: "Sortirem a l'APM?'", ha dit Bassas, mentre que Ustrell li ha respost visiblement enfadat: "El que passa és que sortirem aviat també a algun altre lloc". Es dona la casualitat que aquests problemes només succeeixen als programes externs de TV3, com 'Planta Baixa' o l''Està Passant'. El programa de Toni Soler, també es va haver d'aturar al 2019 per un problema elèctric que va deixar el plató a les fosques. "Aquest programa cada vegada costa més de fer"

Bassas i Ustrell en el moment de l'esclafit d'un focus (TV3)

Es tractarà d'un boicot dels treballadors de la cadena pública? Serà una cadena de casualitats? El primer dia de la tornada de vacances, Ustrell va celebrar que estrenaven un nou control de realització. Sembla que de moment no els acaba de funcionar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari