AUGMENT DEL 34,58% 'El Món de la Tele' fa el seu millor registre a l'agost

elmondelatele.cat

Amb prop de 110.000 pàgines vistes i més de 36.000 usuaris únics, que suposen un increment del 34,58% respecte al juliol

Elmondelatele.cat ha aconseguit aquest mes d'agost un nou màxim d'audiència. El mitjà sobre televisió i sèries que va iniciar el seu camí al gener d'aquest any, ha arribat al juliol als 36.143 usuaris únics i gairebé 110.000 pàgines vistes. Les dades han estat publicades aquest dilluns 13 de setembre per l'empresa que audita els mitjans digitals catalans, OJD. Segons l'auditora, 'El Món de la tele', és un dels mitjans que més creix respecte el mes anterior, un 34,5% i les notícies consultades (o pàgines vistes), han arribat a les 109.503, una pujada de prop d'11.000 respecte la mitjana del juliol.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és usuaris_unics_202108.jpgAquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és pagines_vistes_202108.jpg

Aquest increment és deu a la bona acollida que han tingut alguns notícies i primícies sobre la nova programació de la temporada, els articles de la periodista Laura Fa o les sèries del crític Toni de la Torre. Però l'expansió de elmondelatele.cat, també ha estat possible gràcies a l'augment del seguiment a les xarxes socials de FacebookTwitter i Instagram.

EL MÉS LLEGIT A L'AGOST

1.

2.

3.

ETIQUETES:

Deixa un comentari