CARA A CARA El 'FAQS' entrevista a un suposat espia rus i Pilar Rahola se les té amb Nacho Corredor

Alexander Dmitrenko al 'FAQS' (TV3)

Alexander Dmitrenko, un moscovita establert a Catalunya revela que li han denegat la nacionalitat espanyola

Ha tornat un dels programes que més titulars aconsegueix cada setmana a les xarxes i al carrer. El 'Preguntes Freqüents (FAQS), va estrenar la seva 5a temporada aquest dissabte 4 de setembre i ho va fer amb algunes novetats. Retocs al plató, nous col·laboradors i una nova cara per a les informacions de la gran pantalla. El programa ha tornat en bona forma: líder de la seva franja amb una quota del 13,3%, una xifra acceptable. El programa de Cristina Puig partia amb avantatge, el seu gran rival a Tele 5, 'Sálvame Deluxe', encara es va emetre divendres, però a partir de la setmana vinent tornarà al seu dia habitual d'emissió contra el 'FAQS'.

Per mirar de mantenir fidels als seus espectadors, l'espai ha fet algun canvi visual. El plató ha incorporat un set amb llums lineals on introdueix a alguns dels convidats i els tertulians formen part de la taula central per poder preguntar de tu a tu als convidats. Aviat tornaran els gags d'inici del programa amb una visió més irònica sobre l'actualitat. Però les novetats també han afectat a l'equip intern del 'FAQS', que ha vist com Ustrell, li ha robat una de les seves cares, el periodista Miquel Sabe. Sabe, havia format part del programa des del seu inici, quan l'ara presentador de 'Planta Baixa', n'era el conductor. Al seu lloc, ara hi ha una dona: Nausica Hernández, periodista d''El Punt Avui' i TV Girona. La nova cara del programa va passar amb nota la seva estrena.

El primer convidat de la nova temporada va ser Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural, que va analitzar la situació política a les portes de l'11-S. A continuació, es va parlar amb Alexander Dmitrenko, un moscovita establert a Catalunya acusat per la Guàrdia Civil de ser un espia rus. L'empresari va revelar que li han denegat la nacionalitat espanyola.

Una nova veu pel cara a cara amb Pilar Rahola

Un dels secrets més ben guardats era saber què passaria amb la periodista Pilar Rahola, que ha vist com darrerament s'ha quedat sense alguna de les seves col·laboracions. Ja no escriu la columna diària a La Vanguardia, per suposades desavinences amb el nou director del diari i el fitxatge de Mònica Terribas a RAC1, ha deixat a l'aire la seva participació a la tertúlia de Jordi Basté a RAC1. Però segons ha pogut confirmar elmondelatele.cat, Rahola seguirà com fins ara a TV3, tant al 'Tot es mou' de Melero, com al 'FAQS'.

La novetat seran els seus rivals amb qui haurà de confrontar la seva opinió. Un cop al mes, serà el jove politòleg Nacho Corredor. Corredor, ha participat a programes com 'El Programa de Ana Rosa', Cuatro, La Sexta o RAC1 i ara fa el salt a TV3 a una de les seccions més seguides de les nits del dissabte. Rahola el va avisar des de Twitter: "Avui afilarem la llengua". El cara a cara va ser d'alt voltatge, Corredor i Rahola se les van tenir per la gestió del procés d'independència i la suposada trama russa.

ETIQUETES:

Deixa un comentari