A PARTIR DE DILLUNS Ana Rosa, Susanna Griso i La Sexta estrenen temporada i posen contra les cordes a TV3

Susanna Griso (Antena 3)

Antena 3 i La Sexta estrenen platós amb tecnologia punta i Tele 5 aposta per les seves estrelles de sempre

TV3 va marxar de vacances a finals de juliol i va farcir la seva graella de reemissions i sèries estrangeres. Els seus principals programes van tancar i no van fer versió d'estiu. Les cadenes espanyoles, en canvi, van mantenir la seva graella habitual i van rellevar als seus presentadors estrella. Ana Rosa Quintana , Susanna Griso, o Antonio García- Ferreras han fet vacances, però els seus espais han continuat. Una decisió que ha servit per fidelitzar als espectadors orfes de TV3 a l'agost.

Plató d"Els matins'

Una bona prova d'això, és com ha anat la primera setmana d'emissió d'Els matins', 'Planta Baixa', o 'Tot es mou', que han perdut quota i espectadors. Aquest dijous, 'Els matins' de Lídia Heredia es van quedar amb un 9,5%, molt lluny d'Alfons Arús (16,6%) i de Tele 5 (14,2%). El programa que ja es va veure superat la temporada passada per La Sexta i Ana Rosa, ha tornat sense gaires canvis. Un simple retoc del grafisme però el mateix plató des del 2017. TV3 que sempre havia estat pionera pels seus grafismes i ús de tecnologia puntera s'ha vist darrerament superada pel grup Atresmedia. Antena 3 i La Sexta tornen a renovar la majoria de platós amb càmeres HD.

Serà el cas de l''Espejo Público' de Susanna Griso que a partir de dilluns 6, es renova de dalt a baix. Estrena plató de 472m2 i nova línia gràfica amb 8 càmeres HD, quatre de robotitzades i una pantalla immensa de 23 metres. El programa també farà ús de la realitat augmentada. Entre els nous col·laboradors, Mariló Montero i Jaime Cantizano.

Nou plató d"Espejo Público'

També el dia 6 torna Ana Rosa Quintana. La presentadora es posarà al capdavant de la 18a temporada del matinal de Tele 5 que mantindrà a Rocío Flores com a col·laboradora. La cadena de Mediaset acostuma a aprofitar al màxim els seus platós i destina els diners als grans fitxatges i realitys. A La 1, estrenaran temporada a 'La Hora de La 1', sense Mònica López ni secció del cor. L'altre cadena que sol disputar el lideratge del matí, és La Sexta, amb una aposta per platós i grafismes d'última generació. El programa 'Al rojo vivo', d'Antonio García-Ferreras ja va deixar bocabadats als espectadors amb l'especial de les eleccions als Estats Units. Ferreras s'haurà de batre amb Ricard Ustrell, Quintana i Griso. La primera setmana del 'Planta Baixa', també ha perdut contra les privades, especialment d'11 a 13h. L'espai divideix en dues parts: 'Planta baixa prèvia' d'11 a 13h i 'Planta baixa' de 13h a 13.55h. Aquest divendres, la prèvia es va quedar en un 6,3% i a partir de la 13h, va créixer a un 13,3% de quota, encara insuficient per batre a les privades.

Helena García-Melero torna per sota de les privades

A TV3 la primera setmana de setembre, ha tingut una sort desigual. Mentre la sèrie 'Com si fos ahir' i 'El Paradís de les senyores', han liderat la seva franja amb contundència, el magazín de tarda, 'Tot es mou', presentat per Helena García-Melero, ha quedat per sota de les cadenes privades. L'espai, que ja va patir una forta davallada la temporada passada, sense l'actualitat frenètic del procés, només va superar el 10% aquest divendres amb un 11,9%, però lluny de guanyar a la competència. A partir de dilluns, l'espai de Melero començarà abans, a les 16.40h, ja sense la sèrie italiana de telonera i caldrà veure com afecta al còmput diari de la cadena. Tele 5 recuperarà al seu presentador estrella de 'Sálvame', Jorge Javier Vázquez i La Sexta estrenarà la nova etapa de 'Más Vale Tarde', que estrena presentadors i plató. Melero no ho tindrà fàcil i els canvis introduïts la primera setmana semblen, per ara, insuficients. Què passarà a partir de dilluns?

'Pasapalabra' insuperable

El concurs d'Antena 3 s'ha consolidat a la franja de 20 a 21h, com l'espai líder indiscutible. L"Està Passant' de Toni Soler, va perdre el domini de la franja la temporada passada. Aquest dilluns, Soler torna per recuperar el 1er lloc i ha fet tres fitxatges: A Toni Soler Jair Domínguez, Elisenda Carod, Òscar Andreu, Marc Giró, Peyu, Judit Martín i en Magí, se sumaran Asaari Bibang, Oye Sherman i Marc Sarrats. A Tele 5 també hi hauran canvis i a partir de dilluns ja no hi haurà 'Sálvame Tomate'. Al seu lloc, el concurs 'Alta Tensión', que durant l'estiu s'ha emès de 22 a 23h, amb unes xifres molt modestes que no fan preveure que pugui tenir opcions contra Soler i el 'rosco' d'Antena 3.

ETIQUETES:

Deixa un comentari