Tele 5 canvia les reemissions del 'Deluxe' per 'Viva la vida' amb Toñi Moreno

Toñi Moreno a 'Viva la vida' (Tele 5)

La cadena aposta pel directe amb 'Viva el verano', versió nocturna del programa dels caps de setmana per remuntar els audiències

Canvi inesperat a Tele 5. 'Viernes Deluxe', no s'emetrà aquest divendres i serà substituït per un especial nocturn de 'Viva la vida' amb Toñi Moreno.

"Es tracta d'un divertit programa en el que les entrevistes i les últimes hores del cor ens ajudaran a suportar les altes temperatures estiuenques", explica la cadena a la seva pàgina web per explicar com serà el programa que s'emetrà partir de les 22h. El programa de les tardes del cap de setmana de la cadena de Mediaset mirarà de reflotar les baixes audiències del refregit del 'Deluxe' a l'agost sota el nom de 'Viva el verano'.

Altres anys Tele 5 emetia reposicions del programa de Jorge Javier Vázquez, però la pujada d'Antena 3 a l'agost que amenaça en destronar-la del 2n lloc a Catalunya i del 1er a Espanya, han precipitat el canvi. No serà la primera vegada que el programa normalment liderat per Emma García salta al prime time. El passat 9 de gener, el temporal de neu Filomena va impedir l'emissió del 'Deluxe' i la cadena va allargar 'Viva la vida' amb un especial a la nit. El resultat va ser modest: segona opció de la nit i sense arribar al 10% de quota.

Moreno haurà de competir amb 'Family Feud: La batalla de los famosos' a Antena 3, les ofertes de cinema de TV3, La 1 i Cuatro i les reemissions de 'Equipo de investigación' a La Sexta.

ETIQUETES:

Deixa un comentari