3A TEMPORADA Ricard Ustrell revoluciona el 'Planta Baixa' de TV3 amb "la norma dels 30 segons"

Ricard Ustrell

El programa inicia dilluns 30 d'agost la seva tercera temporada amb una aposta pels successos i el directe

Ricard Ustrell torna amb aires renovats a una franja de les més complicades de la televisió actual. Els rivals tornaran a ser Ana Rosa Quintana a Tele 5, Susana Griso a Antena 3 i García-Ferreras a La Sexta. Ustrell ja ha aconseguit guanyar 9 punts de quota en una franja abans abandonada de TV3. La cadena va passar de ser la tercera més vista, a ser-ne la primera amb un 15,9% de mitjana a la seva primera temporada. Una xifra que va pujar fins al 18,5% a final de temporada.

El programa iniciarà la tercera temporada el dilluns 30 d'agost i tornarà molt renovat amb més actualitat i investigació. Ustrell vol cares noves i mantindrà l'aposta per persones que no han sortit mai per TV3. També es donarà encara més ritme a l'espai i segons ha explicat el propi Ustrell a les xarxes: "Hem instal·lat la nova norma dels 30 segons, en la que la gent només podrà parlar aquest temps". El reporter que superi aquest temps haurà de pagar una multa, ha explicat en to irònic el periodista. Un ritme frenètic per tenir a l'espectador enganxat que veurà el paper destacat que agafaran els successos i la investigació periodística amb un espai diari liderat pel periodista de La Vanguardia, Toni Muñoz. Ho farà al costat de quatre nous redactors com Miquel Sabe, que va deixar el 'FAQS' al juliol. A TV3 han aprofitat l'estiu per fer reformes i l'equip d'Ustrell estrenarà un nou control de realització, que a poques hores de la tornada, encara no aconsegueixen controlar, segons ha explicat el periodista en un vídeo d'Instagram.

3 hores de programa en directe

Ustrell entrarà cada dia a les 11h per la porta de la "Planta baixa" i saludarà al públic que tornarà en directe a plató. Explicarà la principal novetat informativa del matí, amb la participació de tot l'equip de reporters del programa i després, la comentarà a la cuina amb Carles Francino, Manuela Carmena, Antoni Bassas, Anna Pacheco i Jordi Graupera. En un altre racó del pis, el periodista Toni Muñoz estrenarà un taulell, des d'on avançarà les principals novetats de l'actualitat policial i judicial del dia. A la sala d'estar, hi conversaran cada dia tres periodistes especialitzats, que explicaran notícies de televisió (dilluns), d'actualitat social (dimarts), de consum (dimecres), de salut (dijous) i de crònica negra (divendres).

L'actualitat en viu, la comentaran des de les butaques del programa, un equip d'analistes en què s'estrenaran l'advocat Xavier Melero, la directora de l'observatori DESC Irene Escorihuela i les periodistes Sílvia Angulo, Sandra Vicente i Estefania Molina. També s'incorporaran Eloi Vila Núria Coll i noves veus per a l'espai d'anàlisi que s'afegiran a Manuela Carmena, Antoni Bassas, Jordi Graupera, Carles Francino i Ana Pacheco, que seguiran una temporada més.

ETIQUETES:

Deixa un comentari