TERTULIÀ ACOMIADAT Laura Fa respon a Antonio Canales per la seva catalanofòbia: "Fas mal"

Laura Fa

El ballarí que va ser acomiadat en directe de 'Sálvame' va carregar contra la periodista catalana

'Sálvame' està decidit a recuperar el lideratge de la tarda contra Antena 3 i ja ha pres la primera decisió: el 'cantaor' Antonio Canales ha estat informat en directe que no serà renovat. La direcció del programa considera que el ballarí que es va incorporar al maig, després del seu pas per 'Supervivientes 2021', no ha complert amb les expectatives.

"De 82 dies de contracte, Antonio només n'ha vingut a treballar 13 i, malgrat la durada de cinc hores del programa, sol intervenir una mitjana de quatre minuts", va revelar la presentadora Carlota Corredera. Canales, visiblement molest per l'anunci, va començar a carregar contra l'espai: "No estem en època de bones audiències per al programa. Les estadístiques de Mediaset deixen molt a desitjar".

"És el pitjor estiu de la història de 'Sálvame' en 12 anys. El que heu de fer és reinventar-vos i donar-li una miqueta de saba al programa perquè l'està perdent", va insistir Canales. Però el ballarí no va donar treva i l'endemà, va concedir una entrevista a Kiko Hernández a la revista Diez Minutos. A la conversa, el ballarí carrega contra alguns dels seus ja ex-companys de programa com Miguel Frigenti i Laura Fa, a qui acusa de tenir una "vena catalana".

Laura Fa, col·laboradora d'elmondelatele.cat va reaccionar immediatament a través d'un post a Instagram des de l'AVE en que tornava de Madrid. "Ja sabeu que ahir va marxar Antonio Canales, mireu què ha dit a Kiko Hernández", va publicar Fa per anunciar que respondria a l'entrevista del ballarí. La periodista va voler ser molt contundent amb Canales: "I dic jo, Antonio, que el més estrany seria que em sortís una vena toledana o asturiana tenint en compte que sóc de Catalunya. Dir-te que fer servir la procedència d'algú com una cosa negativa és fomentar l'odi cap a aquell país, comunitat autònoma o el que sigui. Jo no sóc així per ser catalana, sóc així perquè seré més 'gilipolles' o menys. Però això només té un nom que és catalanofòbia, que ja t'ho vaig dir un dia. I per molt que tu visquis a Catalunya, això és com els homòfobs que diuen: "jo tinc un amic 'maricón'. Doncs noi… Alguna cosa més hauries d'aprendre. Aquestes actituds fan molt de mal als catalans i als espanyols i els catalans que actuen igual cap als espanyols també fan mal. Així que et desitjo tota la sort com a catalana i com a ex-companya espero que et vagi molt bé a la vida perquè m'ho he passat molt bé amb tu i… sort!".


Antonio Canales, nou col·laborador de 'El Programa d'Ana Rosa'?

A l'entrevista, Canales va voler avançar per sorpresa el seu nou destí a Tele 5: "Estaré com a col·laborador als matins amb Ana Rosa Quintana i em fa molta il·lusió". Però aquest divendres, el programa 'Ya es mediodía', que és de la mateixa productora d'Ana Rosa Quintana ho ha desmentit: "No ens consta que Antonio Canales vagi a col·laborar amb 'El Programa de Ana Rosa', ha dit el seu presentador Marc Calderó.

ETIQUETES:

Deixa un comentari