'Joc de Cartes' estrenarà el 29 de setembre la temporada regular amb canvis

Participants de 'Joc de Cartes Estiu' a Cadaqués i Roses (TV3)

El darrer capítol de la versió d'estiu proclama la millor cuina amb gust de mar al Xiringuito La Sal de Cadaqués

Un dels espais de més èxit de TV3, 'Joc de Cartes' i el seu xef Marc Ribas, recorren Catalunya buscant nous restaurants. La versió d'estiu ha acabat a Roses i Cadaqués, tot i que dijous 2 de setembre s'emetrà un capítol amb els millors moments. Serà a partir del 29 de setembre quan s'emetrà la temporada regular que tindrà 13 episodis, amb moltes novetats, entre d'altres, una nova categoria en què es valorarà el vi. Els concursants hauran de puntuar si el restaurant disposa de carta amb vins catalans, si el que serveixen marida bé amb el menjar, etc..

El programa tornarà amb els capítols habituals amb l'estrena de la comarca de la Garrotxa on es valorarà 'la millor cuina de xup-xup' de la comarca. Entre les moltes poblacions, hi haurà l'àrea metropolitana, on s'estrenarà Cornellà de Llobregat i també Lleida. Un dels programes estarà dedicat a la millor xef de l'àrea metropolitana de Barcelona i a la cuina sostenible de la capital catalana.

LA RUTA DEL JOC DE CARTES ESTIU

La Barceloneta

Ca la Montse, un negoci amb 64 anys d'història al barri que actualment gestiona el matrimoni format pel Jordi i la Rosi, El Merendero de la Mari, regentat per la Rosa Mari i el seu fill Jordi i La Peninsular, liderat per dues germanes bessones, la Marta i la Natalia. El més ben valorat va ser 'El Merendero de la Mari' que va obtenir una valoració d'un 9 per part del Marc. MIRA EL PROGRAMA.

La Conca de Barberà

A l'Espluga de Francolí, l'Art Restaurant, una masia amb tocs moderns on es menja cuina tradicional de la mà del matrimoni format pel José María i la Lorena i el ForEvents, un negoci d'esdeveniments gastronòmics reconvertit en restaurant arran de la pandèmia, i capitanejat pels socis i amics Albert i Juanitu. A Montblanc, La Parra Jardí Gastronòmic d'en Sergi i la Marian, un local a l'aire lliure ple d'arbres fruiters i amb una cuina dins d'un antic autobús. El millor valorat va ser 'L'Art Restaurant', tot i que la nota del Marc va ser la mateixa per tots tres, un 8,4. MIRA EL PROGRAMA.

Blanes

Els restaurants Va de Catas, el seu propietari i cap de sala, el Jairo, i el seu cambrer, el Franc, mostren com porten la cuina que han heretat dels seus pares. A La Balma, un restaurant reinventat després de la Covid, coneixem l'antagonista parella formada per la rauxa de la Bibiana i el seny del seu marit, el Toni. I al T3, un restaurant gestionat per dos amics i socis, l'Elena i l'Alberto. El més ben valorat va ser La Balma amb una nota mitjana de 6,6 i d'un 8 per part del Marc. MIRA EL PROGRAMA.

Restaurant d'hotel amb encant a Barcelona

Els exigents i perfeccionistes Nieves i Marc del The Greenhouse, a l'Hotel Pulitzer, un restaurant que bé sembla un hivernacle al bell mig de la ciutat. El Jairo i el Jon del Negresco Restaurant, a l'Hotel Negresco Princess, que compten amb la seguretat que els donen les seves vistes panoràmiques a la ciutat de Barcelona. I l'Hotel Boutique Torre Barcelona, a Collserola, un hotel ubicat en una antiga casa modernista catalogada que gestiona el carismàtic matrimoni format per la Mercè i el Giorgio. El restaurant guanyador va ser el The Greenhouse a l'Hotel Pulitzer. MIRA EL PROGRAMA.

La millor cuina amb gust de mar a Cadaqués i Roses

L'Ana i la Maria del Casa Anita, a Cadaqués, un restaurant familiar i amb molta essència amb més de sis dècades d'història. També a Cadaqués, i ben a la vora del mar, es troba el Xiringuito La Sal, i per "salero" el que tenen el seu xef, l'Aniol, i el cap de sala, el Joan. A Roses, el Falconera, capitanejat als fogons pel seu xef, el Gregory, i a sala per l'Albert. El guanyador va ser el Xiringuito La Sal de Cadaqués. MIRA EL PROGRAMA.

ETIQUETES:

Deixa un comentari