NOUS PROJECTES L'anunci de Gerard Piqué i Ibai Llanos que inquieta als mitjans

Gerard Piqué a Twitch

El jugador blaugrana estrena el seu canal de Twitch i defensa que suposa una nova mirada a la premsa tradicional

El periodisme i les televisions en obert tenen cada vegada més competència. El creixement exponencial de Twitch amb l'streamer Ibai Llanos al capdavant, està suposant un nou repte per als grups audiovisuals. Els darrers dies, aquest fet s'ha vist reforçat en el món esportiu i la sortida de Leo Messi del Barça, va provocar que la primera entrevista de l'argentí fos a Twitch amb Llanos i no amb cap mitjà habitual.

Diumenge 15 d'agost, la situació es va repetir i Gerard Piqué va conversar durant prop de dues hores amb Ibai al canal de Twitch que el jugador blaugrana acaba d'estrenar. Els dos van parlar d'aquesta experiència i van deixar entreveure que ja treballen junts en "dos projectes" que seran notícia. No van desvetllar de que es tractarà i l'única pista la va deixar el mateix Ibai insinuant que podria no agradar a alguns periodistes, després de la polèmica entrevista amb Messi. Sobre aquest fet, Piqué va voler dir que la premsa i Twitch "poden conviure" i va defensar el rol de Llanos per "veure les coses des d'un prisma diferent".

La conversa entre Piqué i Llanos no va ser un fet puntual i de fet, van avançar que repetiran la xerrada cada diumenge després dels partits sempre que el blaugrana pugui. Així, miraran d'impulsar encara més els seus comptes a la plataforma i augmentar els ingressos.

Riki Puig apareix a l'ascensor

Una de les imatges de la conversa va ser l'aparició de Riki Puig a l'ascensor de la casa de Piqué. Puig que també juga al Barça, no es va tallar i va fer broma amb la rebaixa salarial del seu company. "No sé si podrà pagar la casa aquest any", va dir Puig a Piqué.

El blaugrana també va voler explicar la seva vesant com a empresari: "No faig les coses per diners. La mentalitat és fer les coses bé i que sigui un 'pelotazo'. S'inverteix per no perdre diners i a partir d'aquí, el que surti. Això de la Copa Amèrica en va ser un exemple", va dir Piqué. va ser en aquest punt que va revelar un dels seus plans: "Tenim una de molt gran muntada amb Ibai en relació a un equip". Gerard Piqué actualment ja és propietari de l'Andorra i un dels noms que més han sonat seria el del Múrcia, després que Llanos digués fa uns mesos que el volia comprar.

Els projectes anunciats posen en alerta als grans grups de comunicació que veuen com podrien acabar perdent alguns drets d'emissió esportius com la Copa Davis. Una altra de les opcions serien els e-sports, amb el rumor sobre la incorporació del FC Barcelona a la 'League of Legends'.

ETIQUETES:

Deixa un comentari