CADA DILLUNS Així és la nova sèrie de TV3 'Buga Buga'

'Buga Buga' (TV3)

La ficció de sis episodis mostrarà les trobades entre diferents personatges a la bugaderia on porten a rentar la roba

Amor, sexe, secrets, assetjament, soledat, ruptures… Són alguns dels temes de "Buga Buga", la nova sèrie de TV3, que des del 9 d'agost, s'emet cada dilluns a les 22h. Una ficció que mostra les trobades entre diferents personatges en un lloc comú: la bugaderia on porten a rentar la roba. Són sis històries independents de 20 minuts de durada que alternen la comèdia, el drama i el gènere romàntic, i totes se situen en bugaderies de Barcelona i la seva rodalia. Durant l'estona en què els personatges fan la bugada, es veuen obligats a enfrontar-se a situacions que els acaben transformant com a persones. La sèrie havia de ser emesa al Canal 33, però finalment s'emet a TV3 per mantenir la ficció dels dilluns durant l'estiu.

Sempre s'ha dit que els draps bruts es renten a casa, però actualment cada vegada són més els catalans que decideixen fer-ho a les bugaderies d'autoservei. En els 6 episodis hi passa de tot: una parella en crisi, a l'espera d'un nadó, que decideix revifar la seva relació revivint el primer cop que es van conèixer; un adolescent que s'enfronta a la seva colla per evitar que facin bullying a un amic; una noia que rep una videotrucada de la seva parella, que viu en un altre país, que acaba de manera inesperada; un home gran que va a la bugaderia a rentar la roba de la seva dona morta; uns amants que discuteixen sobre si han de posar punt final a la seva relació furtiva, i un grup d'amigues que es confessen mentre celebren l'aniversari d'una d'elles a la bugaderia.

La banda sonora de la sèrie, "El món continuarà girant", ha estat creada i interpretada per l'artista barcelonina autora de hits com "In Spain we call it soledad" i "Too many drugs", Rigoberta Bandini.

ELS CAPÍTOLS

Amigues (Capítol 1)

La Valentina, la Lore i la Carla han quedat per sopar i celebrar l'aniversari de la Valentina. La celebració les porta a una bugaderia 24 h de Barcelona on les amigues acabaran aquella nit de festa confessant-se uns secrets que canviaran el curs de les seves vides.  

Triangle (Capítol 2)

En una bugaderia aïllada als afores de la ciutat, el Roc i l'Amanda es tornen a trobar per mantenir relacions sexuals en llocs públics. Aquest no serà un encontre com el d'altres vegades a causa d'un fet inesperat.

Embarassades (Capítol 3)

En una bugaderia coincideixen personatges ben diferents que van a rentar la roba. La Lu arriba i s'hi troba la Marta, una noia embarassada. Mentre esperen, descobriran que a la bugaderia es poden fer moltes més coses que rentar la roba.  

Avi (Capítol 4)

El senyor Tomàs torna una vegada més a la bugaderia on habitualment renta l'abric de la seva dona. La tranquil·litat de l'espera es veurà alterada per l'arribada de la Lucia, una rodamon descarada que li trenca tots els esquemes.  

Tinder (Capítol 5)

L'Àlex aprofita el temps d'espera mentre fa la bugada per fer una videotrucada amb el Marco, el seu nòvio, que viu a Toronto. Durant la videotrucada la parella se sincerarà i parlaran del que la distància està provocant en la seva relació.  

Os (Capítol 6)

El Marc i la seva colla passegen davant de la bugaderia del port del Masnou. Allà es troben un os panda repartint flyers del restaurant kebab on treballa, i se'n comencen a burlar. El que no sap el Marc és que l'home que s'amaga sota la disfressa l'ajudarà a prendre decisions importants.  

ETIQUETES:

Deixa un comentari