AGRESSIÓ SEXUAL? Una setmana clau per a l'Hèctor a 'Com si fos ahir'

L'Ivan i l'Hèctor a 'Com si fos ahir' (TV3)

Després de trobar la roba de l'Hèctor tacada de sang, l'Ivan començarà a sospitar que pugui haver agredit la noia del forn

La sèrie de les sobretaules a TV3, 'Com si fos ahir' s'acosta al final de temporada, que s'emetrà el proper divendres 16 de juliol. Fins arribar a l'emissió del darrer capítol, les històries dels protagonistes s'intensifiquen. Què haurà passat entre l'Hèctor i la noia del forn? Per què reacciona de forma estranya? La resposta arribarà ben aviat.

Així a partir del capítol de dilluns 5 de juliol, l'Hèctor tornarà a la feina obligat. El noi reflexionarà amb la Greta sobre el mal i sembla encara més sospitós. La Pili trobarà el peluix que l'Andreu va amagar i se sentirà trista. Què en farà amb ell? Els amics estan indignats després que en Litus fes fora en Quim del pis de l'Eva i decidiran pressionar-lo perquè se'n vagi. L'Ivan es preocuparà perquè l'Hèctor li dona allargues i no vol parlar amb ell. Per això, mirarà l'ordinador del noi i descobrirà quina informació ha buscat que el faran sospitar encara més.

En Juli vol portar l'Anna a un festa escolar i presentar-la als seus companys de feina. La directora de l'escola l'ha citat per una reunió i en Juli està inquiet i se sent insegur. La Greta explica a l'Ivan que l'Hèctor no va anar a la platja amb la seva família i ell decideix trucar a la policia per denunciar la desaparició del noi. En Miquel felicita en Quique per la seva relació amb la Cèlia, però en Quique no podrà evitar pensar en un fet que va passar el dia abans… La Pili parla amb la clínica on els van fer el tractament i els diu que no continuaran. L'Andreu primer acata, però, finalment, acaba dient a la Pili que ell vol tornar-ho a intentar. Què decidiran?

La policia buscarà i trobarà a l'Hèctor, però a on? Es retrobarà amb l'Ivan? A en Juli li han ofert ser coordinador de cicle a l'escola. L'Anna no vol que assumeixi tanta responsabilitat perquè li fa por que això el pugui afectar anímicament. En Juli i l'Anna discuteixen pel carrer i uns policies els veuen. I un temporal impressionant podrà portar conseqüències fatals per a alguns dels personatges…

ETIQUETES:

Deixa un comentari