TV3 estrena "Canvi de xip", amb influencers i gent gran

Lildami i Rosa Bou (TV3)

Joves que han crescut amb les noves tecnologies introdueixen les generacions més grans en el món d'internet i les xarxes socials

El dimecres 7 de juliol a les 22.15h, TV3 comença a emetre un dels programes de la temporada d'estiu. Es tracta de 'Canvi de xip', de la productora Gestmusic i una adaptació del format "Onliners & Old Timers", que ja s'ha emès amb èxit al Regne Unit i a Finlàndia. Seran 6 capítols on la por i els dubtes fan que algunes persones, sobretot les més grans, es quedin enrere tecnològicament parlant, tinguin la sensació que el món se'ls escapa i acabin renunciant al que podria millorar molts aspectes de la seva vida. Els més joves, en canvi, sembla que hagin nascut amb la tecnologia integrada dins seu i que no els hagi calgut aprendre'n. És a dir, el que per uns pot suposar un mur infranquejable, pels altres és bufar i fer ampolles, o ni tan sols això. El programa es proposa introduir les generacions més grans en el món de les noves tecnologies.

I per a aconseguir el seu objectiu el programa reuneix per parelles un membre de cada generació amb una missió molt clara: els joves «onliners» han d'introduir els «oldtimers» dins les meravelles del món digital. És a dir, «oldtimers» en mans de joves tuitaires, influencers gastronòmics, Youtubers humoristes o artistes de TikTok per a aprendre a fer videotrucades amb la família, organitzar una festa sorpresa a les amigues o viure noves experiències gràcies a la tecnologia.

Els joves que participaran al programa són el cantant de música urbana Lildami, la youtuber Belena Gaynor, els influencers Long Li Xue i Sofia Janer, la locutora de ràdio Xènia Casado i el còmic Mockudramas. El cantant terrassenc Lildami va explicar durant la presentació del programa que "m'ho he passat molt bé i me n'he adonat que no hi ha edats per fer art".

En el primer episodi, Rosa Bou i Lildami

Al primer capítol s'abordarà la debilitat de la Rosa: l'escriptura. Tot i així, mai no s'ha atrevit a ensenyar els seus escrits i somia a poder fer que la seva poesia arribi més enllà de les quatre parets de casa. Lildami, un dels màxims representants de la música urbana en català, l'ajudarà a fer pública la seva obra a través de les tecnologies. Junts coneixeran el món de la Instapoesia, crearan un compte i publicaran textos. A més, amb l'ajuda de les amigues de la Rosa,organitzaran la presentació del seu perfil a xarxes en un recital molt emotiu.

ETIQUETES:

Deixa un comentari