Risto Mejide dóna positiu en coronavirus i el substitueix el periodista acomiadat per Ana Rosa

Javier Ruiz al capdavant de 'Todo es mentira' (Cuatro)

Javier Ruiz substitueix al presentador català que s'ha contagiat tot i estar vacunat amb la pauta completa contra la covid

El periodista i presentador de 'Todo es mentira', Risto Mejide ha donat positiu en Covid-19. Així ho ha anunciat Mejide des de les seves xarxes socials, tot i explicar que gairebé no té símptomes. "Després d'haver esquivat les quatre primeres onades. Després d'haver passat més d'un any treballant gairebé tots els dies i sense contagis. Després d'haver-me vacunat de la primera i de la segona dosi. Aquesta setmana he donat positiu en Covid-19. I el que és pitjor, part de la meva família també", ha escrit el presentador de Cuatro.

La seva parella, Laura Escanes ha confirmat que ella i el seu fill Roma també han donat positiu. "Ara només ens queda esperar que no vagi a més, que passi aviat i que la vacuna faci la seva feina. Mentrestant, si us plau, cuideu-vos molt. Que ningú es confiï, que el virus segueix aquí, entre nosaltres", ha afegit Mejide.

"Aprofito per dir-vos que gràcies a estar vacunat, de moment, els símptomes no són gran cosa, així que, si us plau, vacuneu-vos. I, per descomptat, gràcies a la nostra sanitat pública i als nostres sanitaris, que són -de llarg- el millor que tenim en aquest país", ha acabat dient Risto Mejide. El positiu del presentador català ha generat que la seva companya de programa, Marta Flich estigui en quarantena i la cadena hagi hagut de buscar un substitut. La sorpresa ha estat que l'escollit ha estat el periodista Javier Ruiz.

"Bienvenidos al programa que si les acaba de dejar a ustedes fuera de juego… Imagínense a mí", ha dit Ruiz en començar el 'Todo es mentira' d'aquest dijous. El periodista torna a la televisió, pocs dies després de ser acomiadat com a tertulià de 'El programa de Ana Rosa'.

ETIQUETES:

Deixa un comentari