Preocupació a Tele 5 per la baixa audiència de Rocío Carrasco a 'Sálvame'

Rocío Carrasco a 'Sálvame' (Tele 5)

El fitxatge estrella de l'estiu no ha suposat un increment d'espectadors tot i l'expectativa generada a la seva doscusèrie

El fitxatge estrella de 'Sálvame', Rocío Carrasco amb la seva secció 'Hable con ella', no està donant els fruits esperats. Tele 5 confiava que la presència de la filla de Rocío Jurado fos un revulsiu per a l'audiència, però les primeres dades no són les esperades. Segons publica la revista 'Semana', fonts de la cadena han explicat que "Crèiem que tindríem pics d'audiència i esperàvem que els dies en què Rocío estigués a plató es reflectirien en les xifres. No està sent així i això preocupa". Les audiències de Carrasco a les tardes de Tele 5 comencen a inquietar als despatxos de Mediaset.

El programa no ha vist que les aparicions de Carrasco hagin servit per incrementar l'audiència, tot el contrari. Les dades han anat a la baixa. Segons 'Semana', Telecinco esperava un important creixement de l'audiència tenint en compte les excel·lents dades que va fer el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. En canvi, la seva eterna rival, Antena 3, veu com la sèrie turca 'Tierra Amarga', que emet cada tarda a partir de les 17.30h, va en direcció ascendent i guanya espectadors dia a dia.

Les xifres

El primer dia de la secció 'Hable con ellas', el passat 14 de juliol, 'Sálvame Naranja' va fer un 18,2% (17,5% a Espanya). El dia anterior la quota de pantalla havia estat pràcticament igual: 18,3% (18% a Espanya). La segona aparició en directe de Carrasco, ja no va ser el dimecres com estava previst i es va passar a dimarts 20 de juliol, però el resultat va ser una mica pitjor: 183.000 espectadors (15,2%) quan el dia anterior, els espectadors havien estat molt superiors: 234.000 (20,7%). Una situació que es reprodueix a Espanya: un 16,9% amb Rocío i el dia abans, sense ella un 17,6%.

Tot i la gran repercussió que genera la presència de Rocío Carrasco a les xarxes socials, la seva secció com a defensora de l'audiència no ha acabat d'enganxar. Tot i això, segons asseguren a 'Semana', "la cúpula està contenta amb el seu aterratge", i en les properes setmanes podrien fer alguns canvis amb l'objectiu d'aconseguir que els espectadors no es desenganxin de la pantalla.

I és que segons publica 'La Razón', Carrasco cobraria entre 2500 i 3000 euros per cada programa en què participa. No gaire lluny del sou d'alguns col·laboradors que rondaria els 1.200-1.500 euros. Un sou elevat per unes expectatives que de moment, no s'han aconseguit. Sabrà l'equip de 'La Fábrica de la Tele' treure suc a la seva nova companya? De moment, ens quedem amb la imatge de la filla de 'la más grande', ballant feliçment sevillanes.

ETIQUETES:

Deixa un comentari