Pablo Díaz encerta el 'rosco' de 'Pasapalabra' i guanya 1.828.000 euros

Pablo Díaz a 'Pasapalabra' (Antena 3)

El concursant havia participat en 260 programes i havia encertat 5671 paraules a la prova final

'Pasapalabra' ha tornat a entregar un pot històric. Aquest dijous, Pablo Díaz ha aconseguit fer-se amb l'anhelat pot del programa després d'haver encertat correctament les 25 paraules del 'Rosco' final. Un premi que ascendeix a 1.828.000 euros i que Pablo Díaz aconsegueix després d'haver estat al concurs durant un any com a participant.
"Conté la X, en les Repúbliques de Venècia i Gènova, príncep o magistrat suprem", ha estat la pregunta definitiva del presentador Roberto Leal a Pablo Díaz quan només li quedava una paraula per a fer-se amb el pot. "Dux", va ser la resposta de Pablo, que el va convertir en guanyador del programa.


Un concursant de rècord

Durant la seva participació a 'Pasapalabra', Pablo Díaz ha trencat tots els rècords haguts i per haver. Ha guanyat als seus contrincants en 145 ocasions, ha empatat 69 vegades, ha encertat 5.761 paraules del 'rosco, ha superat 46 cadires blaves i ha resolt 233 vegades el panell de 'Dónde están?', la prova que millor se li dóna. Tot això en 260 programes en els quals ha concursat de manera continuada, sent la persona que més temps ha estat al concurs. Presentat per Roberto Leal, cada vespre a Antena 3, 'Pasapalabra' s'ha convertit en un èxit d'audiència i líder de la seva franja per sobre de TV3 i Tele 5.

El moment de la victòria

Després del "SÍ" de Roberto Leal, presentador i concursant s'han fos en una sentida abraçada entre plors d'emoció. "Roberto eres un profesional como la copa de un pino y no tengo más que palabras de agradecimiento para todo el mundo", han estat les emocionades paraules de Pablo després d'haver guanyat. El programa també ha volgut sorprendre al concursant amb una trucada de la seva àvia, a qui no veia des de l'inici de la pandèmia. "Escápate de Madrid y ven a verme", ha dit la dona feliç amb la victòria del seu net.

ETIQUETES:

Deixa un comentari