HOMENATGE Ricard Ustrell acaba la temporada omplint el Liceu amb 1.000 persones

'Planta baixa' (TV3)

Entre els convidats hi haurà l'actor Jordi Sànchez, la cantant Lolita i l'epidemiòleg Oriol Mitjà

El divendres 18 de juny, "Planta baixa" emetrà una edició especial dedicada a homenatjar totes les persones que han esdevingut essencials durant la pandèmia del coronavirus. El programa s'emetrà en directe i amb públic des del Gran Teatre del Liceu i s'emmarca dins dels actes de commemoració del 175è aniversari del teatre. L'especial serà el darrer programa de la temporada que estarà presentat per Ricard Ustrell, que marxa de vacances fins al 30 d'agost, quan es reprendrà la graella habitual de TV3. El programa, però continuarà en antena fins al 16 de juliol, amb Xavi Rossinyol al capdavant.

Durant tres hores, "Planta baixa" parlarà amb personal sanitari, amb professorat, amb professionals d'àmbits que han estat imprescindibles per la gestió i la contenció del virus, i escoltarà el testimoni de persones que han lluitat personalment contra la malaltia. El programa, presentat per Ricard Ustrell, posarà el focus en el sector cultural, que ara es comença a reactivar després de mesos de restriccions, i ho farà en un escenari emblemàtic com el del Liceu, en el seu 175è aniversari. La música en directe serà un dels elements principals del programa especial, que comptarà amb les actuacions musicals de Maria Arnal i Marcel Bagés, Mishima, Marina Rossell i La Pegatina, Manu Guix, entre d'altres.
També hi seran l'actor Jordi Sànchez, la cantant Lolita, el doctor Antoni Trilla, l'epidemiòleg Oriol Mitjà o el cuiner Nandu Jubany, entre d'altres sorpreses. Els col·laboradors habituals del programa, com Llucia Ramis, Cristina Sánchez Miret, Elena Crespi, Agnès Marquès i Jordi Graupera, també aniran al Liceu. Els reporters del programa faran connexions en directe a diferents punts de Catalunya.

El programa especial estarà obert a 1.000 persones de públic que prèviament s'han inscrit.

ETIQUETES:

Deixa un comentari