ENXAMPADA Olga Moreno, eliminada de la prova de líder per fer trampes

Olga Moreno a 'Supervivientes' (Tele 5)

Sylvia Pantoja va ser la desterrada d'una nit protagonitzada per un canvi de localitzacions

Per David Montufo

La novena gala de 'Supervivientes 2021' va aconseguir liderar la nit de dijous amb un 21,1% de quota de pantalla i 249.000 espectadors. La gala va estar protagonitzada pel desterrament de Sylvia Pantoja, que es trobava en el punt de mira de la resta de concursants, per un canvi de localitzacions, i per una polèmica prova de líder.

Canvis de localitzacions

Un dels moments més destacats de la gala va ser el canvi de localització que afectava tant als 'supervivents' com a les 'desterrades'. En ambdues localitzacions els concursants tenien 2 minuts per recollir les seves pertinences i carregar-les a la barca que els esperava. En el cas de Palito i Lola, que segueixen resistint-se com a tàndem indestructible setmana a setmana, van sortir corrents quan se'n van assabentar, fins i tot abans que Jorge Javier iniciés el compte enrere. El presentador no entenia d'on podien treure tanta força les 'desterrades', ja que mengen poc i es troben en una situació de vulnerabilitat.

Per la seva banda, els 'supervivents' van comptar amb Olga Moreno, Lara Sajén i Gianmarco Onestini com a representants d'aquest grup, per aconseguir agafar tot el que consideraven més necessari, excepte la lona, que els permet resguardar-se de la pluja. La nova platja a la qual hauran de conviure a partir d'ara és la mítica 'Playa Uva', on comptaran amb un espai que els facilitarà la pesca per les condicions de la platja, tot i l'abundància d'insectes, aranyes i serps, entre altres animals típics de la zona. A més a més, Jorge Javier els va avisar que hi ha 7 amulets amagats per la platja que els poden provocar beneficis al concurs, o no… però si en troben algun, no podran dir res als seus companys.

Sylvia Pantoja, expulsada i en el punt de mira dels seus companys

Com a totes les gales de 'Supervivientes' tocava una nova expulsió. Alejandro Albalá, Tom Brusse i Sylvia Pantoja es jugaven la continuïtat al concurs. El primer salvat de la nit va ser Tom Brusse, que va revelar que tenia una hemorroide que va fer que adoptés una postura curiosa durant tota la nit. Finalment, va ser Sylvia Pantoja la desterrada de la nit.

El concurs de la cantant no ha estat gens fàcil durant aquestes setmanes. Després de sentir-se aïllada, Sylvia va voler començar de zero amb els seus companys. De fet, la cosina d'Isabel Pantoja ha comptat amb molt de suport a través de les xarxes socials, però no va ser suficient per aconseguir salvar-la. El seu defensor a plató va explicar el seu raonament: "Tenia uns rivals molt forts. Ara, que descansi el seu cap, perquè ha estat molt matxacada".

Sylvia va arribar a la nova platja on conviuran les desterrades. Va posar els peus a la platja lamentant que es pensava que ja podria tornar a menjar en condicions. Però, a la vegada, va assegurar a Jorge Javier que, si s'havia de quedar un temps més, ho donaria tot: "Si em vota el públic, jo vull continuar l'aventura".

Carlos Alba, apartat del concurs

Va ser a l'inici de la gala quan Lara Álvarez va comunicar a Carlos Alba que no podia participar a la prova de recompensa. El concursant es va ferir la mà fa uns dies, i el programa va comunicar que durant la nit li transmetrien quina decisió havia pres l'equip mèdic que es troba a Hondures. Minuts més tard, quan els concursants havien entrat a la palapa, Lara avisava de l'absència de Carlos per mareig: "Ho estan valorant i, més tard, ens diran quina determinació han pres per a la seva continuïtat al concurs".

Al final de la gala, Lara Álvarez va recordar a Carlos Alba la situació en la que es trobava: "A l'inici del programa et comunicava que l'equip mèdic del programa estava valorant la teva situació després del que ha passat durant el directe. Et vas començar a sentir malament i pràcticament t'has desmaiat". Davant la cara pàl·lida del concursant veient la mala previsió que tenien aquelles paraules, la presentadora li va comunicar el seu apartament temporal del concurs: "L'equip ha decidit que necessiten fer-te més proves, per tant, t'apartaran temporalment de la convivència per observar-te l'evolució d'aquesta mà".

Lara Álvarez va aclarir que seguirà la mateixa dieta que tenia a la platja, perquè no jugui amb avantatge en cas de tornar els pròxims dies a concursar: "Et faran les radiografies oportunes i seguiràs amb l'estricta dieta que seguies a la platja, però de moment estaràs en observació i atendrem al que diguin els doctors". Sens dubte, es tracta d'un contratemps molt poc desitjat per a qualsevol concursant que desitgi arribar a la final del concurs, però molt habitual a cada edició del concurs.

Una prova de líder polemitzada per les trampes d'Olga Moreno

La prova de líder de la novena gala de 'Supervivientes 2021' va mirar de respondre a preguntes de cultura general situats sobre unes plataformes individuals sobre el mar, en la qual havien d'anar pujant esglaons fins que queien a l'aigua, en no poder sostenir-se sobre la plataforma. Qui més va aguantar va ser Lara Sajén, sense haver de pujar cap esglaó de la plataforma durant la prova i, per tant, va ser la guanyadora i líder de la setmana.

Però un dels moments més polèmics va ser protagonitzat per Olga Moreno. La dona d'Antonio David, ja ha estat objecte de crítiques en diverses ocasions per fer trampes a les proves setmanals. Aquest dimecres finalment i davant les evidències, Lara Álvarez va la fer abandonar la prova: "Olga, em diu la direcció que has tocat i has de baixar". Els concursants no podien sostenir-se de la plataforma amb les mans i, quan el programa no estava enfocant a la concursant, Olga es va aguantar amb les mans per no caure, fet que va fer que la direcció avisés a Lara Álvarez perquè avises a la concursant que havia d'abandonar la prova. De fet, a gairebé cada prova que es realitza a les diverses edicions del format, Olga Moreno es converteix en tendència a les xarxes socials sent criticada per no respectar les normes de les proves. La decisió del programa va ser aplaudida per gran part de l'audiència.

Tot i això, Olga va aconseguir la immunitat a una altra prova que es va realitzar aquesta mateixa setmana i, per tant, tot i no convertir-se en líder setmanal, tampoc podia ser nominada, assegurant-se la participació en el concurs una setmana més.

Nominacions

Les nominacions van estar marcades per una prova de recompensa que s'havia jugat a principis de setmana, la mateixa que va donar la immunitat a Olga Moreno a les nominacions. Però Melyssa no va jugar amb la mateixa sort, i va patir una nominació directa, fet que la posa en perill de poder ser expulsada a la propera gala.

A banda d'això, Omar va ser el concursant més nominat pels seus companys, amb tres vots negatius, seguit de Gianmarco i Tom, que van empatar amb 2 vots cadascú dels seus companys. Lara, com a nova líder setmanal, va haver de decidir qui dels dos sortia a la palestra, i va escollir salvar a Gianmarco i, per tant, Tom va tornar a sortir nominat una setmana més. El lideratge de Lara Sajén li va permetre nominar directament a un concursant, a excepció d'Olga, que tenia la immunitat. La decisió final va ser nominar a Carlos Alba, al·ludint la situació a la qual es troba el concursant actualment: "El nomino perquè cada setmana li passa alguna cosa nova. Prefereixo posar-lo a ell que a una altra persona".

Per tant, els nominats d'aquesta setmana, i que es juguen la seva continuïtat al concurs són Omar Sánchez, Tom Brusse, Carlos Alba i Melyssa.

ETIQUETES:

Deixa un comentari